![]() |
Manisa dan Hasan Balıkçıyı ziyarete gittik
Geçen perşembe günü Hasan abiye son dakika kararıyla ziyarete gidelim dedik.İrfan abi,Halit abi,Osman abi,Aptullah abi ve ben istikameti çevirdik Manisadan İzmire.
Hasan abi bizi karşıladı.Sonra haberi alan Orhan Yıldız abimde sağolsun hemen bitiverdi yanımızda.Arkadan Serkanda koptu geldi ışık hızıyla.Bütün gece kaynattık sohbeti. Hasan abi balığa çıkacaz dedi.Bende gerekli kerteriz ve taktikleri verip yolladım onları.Kırdılar balığı haliyle.Paşa şova bir gözatın.:D O güzel geceden de bu kareler hatıra kaldı. [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] |
sizleri misafir etmek benim için keyif kamil biladerim :)
çok sağolun :) |
Bu güzel dostlukların ebedi olması dileğimle...Hoş sohbetler ......
|
Kamil hoca bu güzellikleri yaşıyor ve bu platforma taşıyarak izleyecilere de
yaşatıyorsun ya...bu iş bir nevi sıla-i rahim oluyor ömrüne ve rızkına bereket katıyorsun..seni canı gönülden kutluyorum... |
Dotlukların,muhabbetlerin,ziyaretlerin devamını dilerim.:):)
Hoşca kalın,balıksız kalmayın RASTGELSİN sitesi arkadaşlarım. |
Güzel Kareler Dostluk ve muhabbetin devamını dilerim.
|
imrendim hakkaten çok güzel muhabbet olmuştur o ortamda :)
|
O güzel karelere yetişebilmek için bütün hazırlıklarımı bir an önce bitirip nasıl yola çktım anlatamam. Gerçektende her anı her dakikasıyla doyunumsuz sohbetlerimiz oldu. Nicelerini birlikte yaşayabilmek dileğimle...
|
bu şekilde fotoları görünce rastgelsin ailesinin bir üyesi olmaktan kıvanç duyuyorum. tüm aile dostlarını yürekten kutluyorum.
|
kamil manisadan hasanın yanına gelıyoruz dedi bende evden nasıl cıktım anlatamam cok sevindim hocam geldiginize hoş sohbet güzeldi devamını temeni ederim
|
Saat 14:23. |