![]() |
2011 Kış aylarının Yeni Oyunu..
Adından anlaşıcağı üzeri bir balık tutma oyunudur, al oltayı eline vur misinayı denizin dibine, haydi rasgele..:D:D:D Bu kış aylarında kesinlikle ihtiyacınız olacak.. [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] Ekran Görüntüleri: [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] Sistem Gereksinimleri......: İşlemci : Pentium III 800 Mhz veya daha üstü Ram : 256 MB Ram Ekran Kartı :3D Destekli Sabit Disk : 100 MB boş alan İşletim Sitemi :Win XP/Vista/7 [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] |
Nerden buldun Necati abi bu oyunu güzele benziyor.:helal::helal::helal:
|
Alıntı:
Evet güzel bir oyun istersen bu vereceğim liktekinede bir göz at.. Emin ol bu kış hiç canın sıkılmayacak..:D:D:D [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] |
Ellerine saglık ne yalan söyleyim şu boş günlerde lazımdı böyle birşey.
|
heeehhhh tamam şimdi yandım gene ben bana müsade acil işim var abi rekoru kırmam gerek :D:D:D
|
Ben diğerini indirip oynuyordum bu da aynısımı acaba özlemimizi bir de bundan gideririz indirelim bakalım teşekkürler eline emeğine sağlık üstadım....
|
Paylaşım için teşekkürler Necati kardeşim en kısa zamanda oyunu indirip deneyeceğim.
|
Arkaaşlar oyun güzelde tam olarak çözebilen varsa bir anlatıversin bizlerde sevinelim şuana kadar sadece 8cm sazan yakaladım:hıııı::hıııı::hıııı:
|
Alıntı:
Sen yakalamayı başarmışsın.. Ben onuda beceremedim..:hıııı::hıııı::hıııı: Anca misina koparıp, takım yapıp, solucan takmayı öğrendim.. Bakalım akşama kadar uğraşırım..:deli::deli::deli::deli: Seninkinden daha uzun yakalarsam haber veririm...:D:D:D |
Bu arada 3 boyutlu gözlükleri takmayı unutmayın ..
|
Saat 05:59. |