RASTGELSİN AMATÖR BALIKÇILIK FORUMLARI

RASTGELSİN AMATÖR BALIKÇILIK FORUMLARI (http://www.rastgelsin.org/forum.php)
-   DENİZ AVI (TEKNEDEN) (http://www.rastgelsin.org/forumdisplay.php?f=25)
-   -   Gecikmiş bir av raporu Çandarlı Körfezi ve Palamutlar (http://www.rastgelsin.org/showthread.php?t=8660)

gonencsenkal 17-01-2011 14:07

Gecikmiş bir av raporu Çandarlı Körfezi ve Palamutlar

Yer :Çandarlı Körfezi Şakran açıkları
Tarih :Ekim 2010
Av Tekniği :Sırtı (Yerel Balıkçıların deyimi ile sıyırtı)
Yem :Çeşitli modellerde sahteler, sülünez.

İş yerindeki arkadaşlarımızla yeni almış olduğumuz teknemizle full ekip olarak ilk çıktığımız avdı. Sabah 5.00 gibi malzemelerimizi ve yemlerimizi alarak yola koyulduk sabah hava bir hayli soğuktu.Teknemizimn bağlı bulunduğu Yeni Şakran' a saat 6.00 gibi vardık yiyecek,içecek ve yakıt ikmalinden sonra teknemizi de hazırlayıp mavi sulara kendimizi bıraktık.Deniz adeta bir çarşaf gibi dümdüzdü bizde hep birlikte yaptığımız bu ilk avımızın heyecanıyla bir taraftan sıyırtı takımlarımızı hazırlayıp suya salarken bir yandanda açıklara doğru yol alıyorduk.3-4 m derinliklerde ilerlerken ani bir vuruş bizi heyecanlardı levrek sanmıştık fakat Bu bir hanostu zarar vermeden tekrar denize gönderdik. Bir süre açıklarda dolaşırken iki adet palamut oltalarımızı ziyaret etti.Öğleden sonra da yemli av yaptık fakat bu balıkların fotoğrafı malesef yok gopez,mercan , kolyoz ve az miktarda isparoz ve izmarit aldık yemli avın pek bereketli olmaması üzerine tekrar sıyırtıya döndük taki hava patlayana kadar:) çapayı toplayıp kaçmaya başladık ama olanca yağmuru yedik yağmurluk olduğu halde baya ıslanmıştık ve hasta olmamak içöin avı sonlandırmak zorunda kaldık kameralarımıza takılanlar da aşağıda herkese bereketli avlar diliyorum..

Tekneyi hazırlayışımız ve balıkçı barınağı
[Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....]
İsmail kardeşim ve ben(gri polarlı benim:)
Bu da ben
Dürbünle kuşları gözetliyorum
Fevzi abi namıdeğer Tık Yok Fevzi(biz balık çekerken o sadece seyrediyor.:D
Öğünç kardeşim ve ilk palamutumuz
Hava patladı kaçıyoruz
Buda diğer palamutumuz:)
Buda diğer palamutumuz:)

Anıl ÜNALAN 17-01-2011 14:36

Yemli avınızında fotoğraflarını yayınlasaydınız biraz daha gözlerimiz şenlenmiş olurdu :)
Palamutlar gerçekten çok güzel daha güzellerinin yine sizlerle olmasını diliyorum..
Anlatımınız çok güzel teşekkürler..

Adem VARDARCIK 17-01-2011 15:12

'' Tık Yok Fevzi '' yi okuyunca yarıldım resmen gülmekten:D:D:D allah da seni güldürsün..
Paylaşım için teşekkürler.

Necati ARAT 17-01-2011 15:29

Gönenç raporda geç kalmış av da ..
Çünki o günlerden 3-4 hafta önce çıkmış olsaydınız umuyorum ki
daha iyi bir av günü yaşayacaktınız şöyle ki..
Çandarlı çakmaklı arası o günlerde muhteşem bir palamut akını varmış duyduğuma göre ..
Gidenler 15-20 hatta 30 palamutla kıyıya çıkmışlar..

Neyse sizlerin de avınız hoş geçimiş..
Seneye yaaa nasıp deyip zamanı bekleyin..

Paylaşım için teşekkürler..

Hasan BALIKÇI 17-01-2011 15:41

GÖNENÇ kardeşim geçte olsa güzel bir paylaşım sunmuşsun.:)

teşekkürler.:)

dürbünle balıkmı arıyordunuz ?:Dbalık olmayınca can sıkıntısından bizlerde türlü şeyler yapıyoruz merak etmeyin.;)bizde hemen demliği kapıp çay demliyoruz:D

paylaşımın için tekrar teşekkürler kardeşim.:)

ali rıza acar 17-01-2011 17:21

Güzel bir paylaşım olmuş, devamını bekliyoruz. Teşekkürler.

Raif Yelkenci 17-01-2011 18:07

Güzel palamutlar tebrik ederim paylaşım için teşekkürler.

gonencsenkal 18-01-2011 09:08

Alıntı:

Anıl ÜNALAN tafarından gönderildi (Mesaj 99786)
Yemli avınızında fotoğraflarını yayınlasaydınız biraz daha gözlerimiz şenlenmiş olurdu :)
Palamutlar gerçekten çok güzel daha güzellerinin yine sizlerle olmasını diliyorum..
Anlatımınız çok güzel teşekkürler..

Haklısın Anıl inşallah bundan sonra daha güzel fotoğraflar olacak.İyi dileklerin için teşekkürler..

gonencsenkal 18-01-2011 09:11

Alıntı:

Adem VARDARCIK tafarından gönderildi (Mesaj 99791)
'' Tık Yok Fevzi '' yi okuyunca yarıldım resmen gülmekten:D:D:D allah da seni güldürsün..
Paylaşım için teşekkürler.

İlginize teşekkürler. Fevzi abi gerçekten alem bi adam biz balıkları çekerken sana balık vurmuyormu diyoruz yok diyor "Tık Yok" bizde ona tık yok fevzi lakabını taktık:D Hoşgörüsüne sığınarak bunları paylaştım çok sevdiğimiz bir abimizdir.:)

gonencsenkal 18-01-2011 09:15

Alıntı:

Hasan BALIKÇI tafarından gönderildi (Mesaj 99795)
GÖNENÇ kardeşim geçte olsa güzel bir paylaşım sunmuşsun.:)

teşekkürler.:)

dürbünle balıkmı arıyordunuz ?:Dbalık olmayınca can sıkıntısından bizlerde türlü şeyler yapıyoruz merak etmeyin.;)bizde hemen demliği kapıp çay demliyoruz:D

paylaşımın için tekrar teşekkürler kardeşim.:)

Yorumun için teşekkürler Hasan Ustam dürbünle uzaklardaki kuşları gözetliyoruz.Palamutların takip ettği küçük balık sürülerine üşüşüyorlar bu yüzden kuşlar nerde bizde ordayız.;)
Balık olmayıncada fevzi abiye takılıp muhabbet ediyoruz bizim demlik yok ama termosta çayda fena olmuyor sıcak sıcak..:)

Saat 00:45.