RASTGELSİN AMATÖR BALIKÇILIK FORUMLARI

RASTGELSİN AMATÖR BALIKÇILIK FORUMLARI (http://www.rastgelsin.org/forum.php)
-   DENİZ AVI KARADAN (http://www.rastgelsin.org/forumdisplay.php?f=2)
-   -   21.01.2011 foça (http://www.rastgelsin.org/showthread.php?t=8677)

serhatengin 22-01-2011 11:04

21.01.2011 foça

Haftasonun fırtınalı olacağının söylenmesi dolayısıyla kuzenimle karar verip cuma geceden balığa çıkmaya karar verdik. İşyerinden 2 saat izin alıp erken çıktım ve yola koyulduk. Yolda kulağını çınlattığımız sevgili abimiz Hasan Balıkçıyı arayıp hatrını soralım dedik. Kendisi Salihliye doğru gidiyormuş araba kullandığı için fazla rahatsız etmeden biraz sohbet ettik. Saat 22.00 civarında avlak bölgemize vardık ve başladık oltaları suya indirmeye. Rüzgar şiddetliydi hafiften bir yağmur vardı buna rağmen kararlıydık balıkla dönmeye. Balıklarımız ikişer ikişer geliyordu oltalara. şimdi hepiniz merak ediyorsunuz değilmi acaba neydi bu 2 şer 2 şer gelenler :) bizim çakma paşa diye adlandırdığımız ve çekerkende zorlayarak gelen isparozlardı elbette:) 01.30 a kadar avlandık. sonuç tepside resimde :) Eğlenceli ve bir o kadarda keyif alarak günü sonlandırmıştık. her nekadar gerçek paşaları bulamasakta çakmalarıyla idare ettik :) hepinize bol balıklı günler sevgi ve saygılarımla .....

kuzenin 2.şer 2.şer çektiği anlar makine olmadığı için görüntülerimiz iyi değil inşl. bir dahaki sefere

[Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....]

buda gün sonundaki tüm hasılatımız karşınızda tepsideki çakma paşalar :)

discus 22-01-2011 11:12

serhat bu havaya rağmen azminizi kutlarım inan o soğuk ve yağmurda sanırım orada durmayı ben göze alamazdım. inşallah en kısa zamanda Paşalarıda dize getirmen dileğiyle...rastgelsin

serhatengin 22-01-2011 11:23

Alıntı:

discus tafarından gönderildi (Mesaj 100045)
serhat bu havaya rağmen azminizi kutlarım inan o soğuk ve yağmurda sanırım orada durmayı ben göze alamazdım. inşallah en kısa zamanda Paşalarıda dize getirmen dileğiyle...rastgelsin

teşekkür ederim serkan inşallah birgün sıra paşalarada gelecek ve çakmalarından kurtulacağız :)

adolomorola 22-01-2011 12:03

Alıntı:

serhatengin tafarından gönderildi (Mesaj 100047)
teşekkür ederim serkan inşallah birgün sıra paşalarada gelecek ve çakmalarından kurtulacağız :)

Paylaşım için teşekkürler ;)
av bölgesi yeni limanmıydı ?

Halil İplikçi 22-01-2011 12:34

isparoz...bizlere amatör balıkçılığı sevdiren ilk göz ağrımız..hakettiği yeri de
bulamadığını düşünüyorum.. çok ta iriler güzel bir av kutluyorum :helal:

Adem VARDARCIK 22-01-2011 14:12

''Kuzu nun olmadığı yerde Keçi ; Abdurrahman Çelebi.' Her şeye rahmen heveslenip avlanmak yinede çok güzel.
Avınız daim olsun tebrik ederim.

Kamil ESEN 22-01-2011 14:47

Güzel geçmiş bir av.İsparozu tavada bol kızarmış olarak bayılırım.Afiyet olsun..

Raif Yelkenci 22-01-2011 19:35

Güzel ısparozlar tebrik ederim onu veren yaradan bir dahakine çuprayla tanıştırır rastgele kardeşim.

serhatengin 22-01-2011 19:40

Alıntı:

adolomorola tafarından gönderildi (Mesaj 100048)
Paylaşım için teşekkürler ;)
av bölgesi yeni limanmıydı ?

evet yeni limandan avlandık

serhatengin 22-01-2011 19:41

Alıntı:

halil 23 tafarından gönderildi (Mesaj 100054)
isparoz...bizlere amatör balıkçılığı sevdiren ilk göz ağrımız..hakettiği yeri de
bulamadığını düşünüyorum.. çok ta iriler güzel bir av kutluyorum :helal:

teşekkür ederim halil abicim darısı daha büyüklerinin başına

Saat 00:37.