![]() |
Yeni bir kamış
Lineaeffe turnafresh kamış
Ürün Özellikleri Teleskopik Saf karbon teleskopik kamış 3.90mt boy, 100-250g atar Kıyıdan atış için kolay kavranan Sünger sap 124cm kapalı boy 490g ağırlığında kamış özelliklerimi değerlendirirseniz çok sevinirim saygılarımla |
güle güle kullan dostum ben sadece iyi dileklerimi ileteyim ustalar sana bilgi verecektir.
|
Serhat fiyatı hakkında bilgi varmemişsin ama
Ben elegance 3.00 metrelik kamışı tavsiye ederim.. fiyatı 40-45 TL. civar.. Yinede bahsettiğin kamışı aldıysan hayırlı olsun.. Güle güle kullan.. |
Güle güle kullan Kuzen iyi bir kamış aldın ileride atış tekniklerini geliştirerek uzak atışlar yapacağından eminim zaten bu kamış Uzak atışlar için üretilmiş bir ürün..
|
evet haklısın kuzen uzak atış için bu kamış necati abim bende 40 liraya aldım bunu atış gücü iyi birgün beraber çıkarsak bir 100-150 metre ileri sallarsın artık benim için değilmi :)
|
Alıntı:
Güle güle kullan o zaman..;) Beraber tabiiki çıkarız ama Laf aramızda kalsın ..:) Fazla sallamayada gerek yok..:D:D Yani fazla sallamadan (palavra atmadan):) elimden geldiğince uzağa atarım tabiiki..:D:D:D:D |
Alıntı:
|
Alıntı:
Tabiiki gideriz.. Ama biraz sabret...;) Havalar iyice otursun misafirler kıyılara iyice gelsin..;);) 80 metra konusuna gelince o kadarda atarız canım. ;) Ben 150 ye sallamayalım demek istedim..:D:D Bence arasını bulalım 110-120 metre diyelim biz ona..;):D:D:D |
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Saat 00:48. |