![]() |
20.02.2011 avımız. (Tek Balık Olsun Paşa Olsun)
Kuzenim Gönenç Şenkalın rahatsızlığı nedeniyle 2 haftadır balığa gidememenin vermiş olduğu stres ve sıkıntıyı bugün dindirdik sonunda. Sabah saat 05.00 da evden yola çıktık ve 06.15 gibi avlak yerimize ulaştık. Hava çok güzel deniz dalgalarının insanı rahatlatan dinginleştiren sesleri arasında oltalarımızı suya gönderdik ve beklemeye başladık.
[Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] saat 07.30 civarı günün ilk ve tek misafiri alyanaklı bal dudaklı paşa bana nasip oldu o bana gelirdide ben onu öpmezmiydim :) [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] balık avlamaya başladığımdan beri ilk kez yakaladığım bu paşa bana inanılmaz bir keyif verdi. Arada mırmırlarda yakaladık ancak sirkülere uygun olmadıklarını düşündüğmüz ve daha çok büyümeleri gerektiğine inandığımız için denize onları geri bıraktık. büyüyün ve yeniden gelin diyerek :) Saat 17,30 gibide avımızı sonlandırıp evimize dönüş yaptık. [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] Kullandığım takım 3 lü klasik takım beden:0.40 köstek:0.30 yem: boru kurdu Sizlere daha irileri gelmesi dileğim ile rastgelsin Not: Balık şuanda midemde :) |
Güzel balıkmış geriside olsa daha zevkli olurdu sanırım ama kısmet.
|
Alıntı:
|
bravo Serhat kapmışın çipurayı önümüzdeki günlerde devamını da bekliyorum
|
afiyet olsun serhat kardeş:)
|
Alıntı:
|
Alıntı:
|
serhat tebrıkler artık cıpurayı yakaladıgına gore dıger balıklara bakmazsın :)
guzel bır gun gecırmıssınız paylasım ıcın tesekkurler daha ıyı cıpuralara ınsallah :) |
Alıntı:
|
Ee paşa girmişse fikstüre diğer balıklar kesmez artık seni.Tebrik edrim güzel balık tutmuşsun.Daha önemlisi akıllarda kalacak güzel bir gün geçirmişsiniz;)Daha nice güzel avlara rastgelsin..
|
Saat 13:39. |