![]() |
Merhaba..
Merhaba ArkadasLar Ben oLdukca Genç Bir Bir Balık avcısıyım :) Seferihisar da Yazlıgımız var eger oradaya balık tutmaya gelirseniz katılabilirim..:) Daha 13 yasındayım ama iyi balık tutarım :D ilk yakaladıgım balık Dragon lakaplı zehirli bir balıktı :deli::D sonra çipura denk geldi sonrada sarpa:D
cesitli yerlerde balık tutardım:D ama oltanın makinesini kırdım bir balık cekerken:'( ve yeni olta aldım :D Balık tutmak için para harcıyorum cesitli yemler ve iğneler denedim..Neyse Lafı uzatmiyim :D Balık tutmak benim icin is gibi Sabah 04:00 de kalkıp 16:00 ya kadar balık tuttugumda oluyor. Benden Bukadar tanıstıgımıza sewindim :D |
Cewap Yokmu........ :D
|
Sevgili.....(ismini yazmamışsın onun için hitap edemedim. İmza ayarları diye bir bölüm var oraya gir ve Adını-soyadını, doğum tarihini kan gurubunu v.s.yaz) aramıza hoş geldin. Balık avı maceralarını merakla okuyacağım. Keyifli paylaşımlar dilerim. Sevgilerimle.
|
öncelikle aramıza hoş geldiniz yazdıklarını okuyunca bizim çocukluktan gençliğe geçiş döneminde yaptıklarımız aklama geldi olta alacak para yok o zamanlar bu kadar malzeme satan yer yok naylon ipin ucuna iğneyi büküp kendimize olta yapar bu şekilde avlanırdık o zamanlar balık çoktu mırmır tutuyorduk iskenderun sahilde sabahtan akşama kadar yorulmadan aklıma geldi paylaşmak istedim.herkese rastgelsin
|
Aramıza Hoş geldiniz..:)
|
Yiğenim,aramıza hoş geldin,kalıcı ve keyifli paylaşımların olsun.İmza ayarlarını yaparsan sizi daha iyi tanımış oluruz..
|
aramıza hoş geldin ufuk kardeş
|
Yiğenim aramıza hoş geldin, keyifli paylaşımların olsun.
|
Tesekkür Ederim.... :)
|
Hoşgeldin Ufuk.Bol balıklı avların olur inşallah,rastgele.
|
Saat 12:51. |