![]() |
Güzelbahçe'den fırtına fotoları
[Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....]
Uploaded with [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] Uploaded with [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] Uploaded with [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] Uploaded with [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] Uploaded with [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] Gecikme için özür.. Resim Yüklemeyi anca öğrendim. |
Fotoğraflar açılmıyor Oscar Kaptan ?
|
Foto yok oscar,keşke linkleri bi kontrol etseydiniz,Karabulut kaptan ve Anıl kardeşim inşallah sizlerden iyi haber gelir.
|
Arkadaşlar,son on yılın en yüksek fırtınasını dün yaşadık.ALLLAH'a şükürler olsun ki yakın dostlarımızda ve limanda fazla zaiyet yok..Bir iki tekne dışında amaliman sanki savaş alanı gibi oldu.ALLAH beterinden korusun..
|
Alıntı:
|
ama fotoları facebook'da oscar kaptan olarak aratırsan bulabilirsin
|
resimler yüklendi
Resim yüklemedi gecikme için özüe dilerim. İşin sırrını yeni öğrendim. Balıkçının bilgisayarcılığı bu kadar oluyor.
Alıntı:
|
[Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....]
İŞTE SİZE VİDEO DENEMESİ |
Dostlarımda ve limanda fazla zaiyat olmadığını öğrenmek güzel birşey.Daha beteri olmaz inşallah.Oscar kaptan sanada çok teşekkürler emeğin için.
|
Batan tekne fotografı için çok üzüldüm.:'(
Allah beterinden korusun..;) |
Saat 04:41. |