![]() |
Selamlar...
degerli balıkçı abilerim ve arkadaşlarım sizlerin arasına yeni katılmış bulunuyorum .
izmir'liyim ve bornovada yaşıyorum. yaklaşık 6 aydır kıyı ve tekne balık avı merakım başladı ve bu artık merak olmaktan cıktı ve bir stres atma ve keyifli vakit geçirme hobisi oldu ve daha önce leri neden yapmamışım diye düşündüm. ve busiteyi buldum üye oldum umarımki buradaki ustalarımda sanatlarını benimlede paylaşırlar beklerim. |
hoş geldiniz genellikle merakla başlar sonra bağımlılık yapar:) jeyifli paylaşımlar dilerim
|
Bahriyeli aramıza hoş geldin.Kalıcı ve keyifli paylaşımların olsun.Bu işin en güzel tarafı stres atmaktır.Haftanın tüm yorgunluğu stresi kafandan silinir gider.Güzel bir hobiye merak sarmışsın.Bu arada imza ayarlarınıda yaparsan (isim soyisim memleket kan gurubu doğum tarihi) bunları kontrol panalinden yazarsan dostlarımız seni daha yakından tanımış olurlar..
|
Alıntı:
|
Aramıza hoş geldiniz..
Keyifli ve kalıcı paylaşımlar dilerim.. |
Hoş geldin, sefa geldin. Canın sıkıldığında Güzelbahçe 2. Limana da gel. Bornovadan Metroyla Konak'a, oradan 209 ile güzelbahçe 2. limana. burada ne sitres kalır ne de tasa.
|
Saat 04:48. |