RASTGELSİN AMATÖR BALIKÇILIK FORUMLARI

RASTGELSİN AMATÖR BALIKÇILIK FORUMLARI (http://www.rastgelsin.org/forum.php)
-   TARTIŞMA, SOHBET ve HABERLER (http://www.rastgelsin.org/forumdisplay.php?f=7)
-   -   Hasan Balıkçı=paşa team demektir (http://www.rastgelsin.org/showthread.php?t=8881)

delvel 12-03-2011 20:33

Hasan Balıkçı=paşa team demektir

[Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....]

rastgelsin ailesinin göğüsünü kabartan ve gurur veren hakedilmiş bir onur.:)
TEŞEKKÜRLER PAŞA TEAM :helal:

Hasan abi ben diyordum bir gün sen ana haberlere cıkarsın diye işte dergilerle başladı:)
ustalığınla ve bu ustalığını; meralarını herkesle paylaşma bonkörlüğünü göstermenle; benim sayamadığım ve rastgelsin sayesinde görme fırsatı bulduğum biribirinden güzel av, olta teknikleri yem çevre temizliğinin önemini anlatman vs vs vs sayabileceğim daha cok şey... :helal::helal:
serkan abininde kamerası ve cay tedarrikleri ve kızma abi ama koskoca üstada kafa tutması ve her seferinde malubiyet hüsran:D

serkan abi hasan abi ile birlikteliğin ebedi senin.:helal::helal::helal::helal::helal::helal:
her ne kadar cakmada olsa bende paşa teamcıyım:D
ana haber bültenlerindede görürüz inşallah:D

Hasan BALIKÇI 12-03-2011 21:47

sevgili veli kardeşim.:)

dergi konusunu çıkacağını biliyordum ama nezaman çıkacağını tam bilmiyordum.:)
bu güzel haberi senden almam beni çok mutlu etti .:)o kadar uzaktan bu kadar yakınımdasın helal olsun sana.:helal:
bu dergi olayında ishak abimizin büyük rolü var aslında ishak abimize teşekkür etmek gerekir ben burdan ishak abime çok teşekkür ederim.:)sağol ishak abi.:)

serkan kardeşime gelince ise serkan herzaman benimle birlikte ve buralara gelmemde en büyük destek ve yardım yine serkan kardeşimdendir.herkese serkan kardeşim gibi bir dost tavsiye edebilirim.serkan ile dostluğum sadece balık meralarında deyil bizim bunun altını çizmek istiyorum.
PAŞA TEAM SERKAN VE KAMİL BİLADERİMİN önerisi ile kurulan ve ismi konan bir ekipti bu ekibe katılanda olur çıkanda olur bizler bu hobiyi çok seven kişileriz :)
ben ve serkan herkese PAŞA TEAM ekibinde elimizden geldiğince birşeyler paylaştık sonucu bu oldu ve bunun devamıda gelecektir:) bizlerle birlikte av yapmak veya sohbet etmek isteyen herkese yüreğimiz sonuna kadar açıktır :)
herkese sevgiler saygılar :)

ADNAN 13-03-2011 00:10

Veli ne güzel yakalmışsın dergilerden haberlerı, artık sitemızden meşhur balıkçı arkadaşlarımız var ne mutlu bize hasoyu tanıdığımız için.bundan sonra hasoyla görüşek için randevu almak gerekebilir. :)
ama hasan dan randevu almaya gerek yok çünkü hasooo dan torpilim var : :)bir paşa team deyim bundan böyle

Hasan BALIKÇI 13-03-2011 00:42

Alıntı:

ADNAN tafarından gönderildi (Mesaj 102760)
Veli ne güzel yakalmışsın dergilerden haberlerı, artık sitemızden meşhur balıkçı arkadaşlarımız var ne mutlu bize hasoyu tanıdığımız için.bundan sonra hasoyla görüşek için randevu almak gerekebilir. :)
ama hasan dan randevu almaya gerek yok çünkü hasooo dan torpilim var : :)bir paşa team deyim bundan böyle

adnan abi bende senin gibi bir abimi tanımakla memnunum ve mutluyum .:)
senin için herzaman yanımdada başımın üzerindede yüreğimdede bir yerin mutlaka var.:)
her şeyden önemlisi bu site üzerinden tanıdığım ilk yazıştığım ilk kişisin.:)
anlıcan sen benim için herzaman özel bir yerdesin.;)
paşa team olman benide mutlu eder :)

ADNAN 13-03-2011 00:45

Torpilim var demiştım :) yakın alaka için tşk ederim kardeşim .

adolomorola 13-03-2011 10:10

Tebrikler Paşa Team
Teşekkürler İshak abi

Paşa Team için İshak abinin bir çalışma başlattığını biliyordum,dergide resimlerin çıkacağınıda tahmin ediyorduk ve nihayetinde bu gercekleşti bu çok güzel bir duygu ve onur Paşa Team buna yakışıyor...;)

Erdoğan sızarlar 13-03-2011 10:30

yakında shimano'dan teklif gelirse şaşırmayız. :))

Halil İplikçi 13-03-2011 10:49

rastgelsin ailesi olarak gurur duyuyoruz paylaşım için teşekkürler Veli

ishak BALLICA 13-03-2011 11:29

Sevgili dostlarım, yurdışında adına ''fishing magazin'' denilen bu tür yazılı basın o kadar çok ki..

[Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....][Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....]

Gel gelelim ülkemizde bu tür ''Amatör Balıkçılığa'' hitap eden yayın organları malesef çok az...

Benim bildiğim kadarı ile bu alanda yayın yapan ''BALIK DERGİSİ'' ,''DERİN MAVİ DERGİSİ'' dergisi vardı...Şimdi bu kervana Sevgili Kamil ÜÇBAŞ kardeşimin yönetiminde bir de " OLTACI DEGİSİ" eklendi...

Tamamen biz Amatör balıkçılara hitap eden bu tür yayınların yaşaması ve devamın gelmesi için lütfen destek olalım..;)

Ayrıca, bizlerin dostlarımız ile birlikte yapmış olduğumuz av anılarımızı ve av ile alakalı fotolarımzın orjinallerini yollayarak ilerideki sayılarda yayınlamasında sağlıyabilirsiniz..

muhabbetci 13-03-2011 20:12

Üstadım,söylenecek tek söz helal olsun,yeni rekorlara devammmmmmmmm. :) :)

Saat 15:59.