![]() |
Piri Reis İzmarit Avı....
herkese selamlar,hafta sonu ailecek çandarlıya gittik evdeki ufak tefek tadilatları cumartesi gününden bitirip,niyetim pazar günümü sabahtan akşama kadar balık tutarak geçirmekti :) havanın güzelliğide mükemmel idi.... bolca izmarit balığı vardı güzel bi av oldu yanımdaki arkadaşımın adı anıl oda kendisi rastgelsin üyesidir :) evde net olmadığı için üye olamadı henüz ama o gönülden bağlıdır bu işlere :) resimlerle devam edelim :)
Yer: Çandarlı Piri Reis Sitesi Yem: Sülünez,Boru Kurdu.. [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] Uploaded with [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] |
maşallah baya bereketli bir av olmuş ellerinize sağlık.
|
tebrik ederim güzel av olmuş devamını dilerim...
|
Alıntı:
sağolun abicim daha güzelleri sizin olsun, |
Emre kutlarım kardeşim..
Harika Tavalıklar tap taze.. Ellerine sağlık afiyet olsun.. Paylaşım için teşekkürler.. |
Tebrik ederim güzel av olmuş:helal:
Tadından yenmez valla bunlar..;) |
Emre,bizim oraları özlemiştim sağolasın,iki tavalık olmuş yine,arka sahilide yokla ara sıra.Kendine iyi bak.
|
Avınız çok güzel geçmiş.İnşallah hep bereketli olur.
Ben İzmarite denizin kurufasulyesi derim.Şahane bir tadı var bence.Ama pişirene göre değişir tabii.;) |
güzel av olmuş tebrikler
|
Kardeşim nereden buldun bu mavi izmaritleri, lezzeti harika oluyor bu aralar pek denk gelmiyor bizim avlandığımız yerlerde yemede çok iştahlı atlıyor yakalanması kolay :)
Afiyet olsun |
Saat 23:48. |