RASTGELSİN AMATÖR BALIKÇILIK FORUMLARI

RASTGELSİN AMATÖR BALIKÇILIK FORUMLARI (http://www.rastgelsin.org/forum.php)
-   TARTIŞMA, SOHBET ve HABERLER (http://www.rastgelsin.org/forumdisplay.php?f=7)
-   -   Sığacıktan Misafirim Var.. (http://www.rastgelsin.org/showthread.php?t=8896)

Necati ARAT 15-03-2011 12:57

Sığacıktan Misafirim Var..

Evet dostlar..

Uzun zamandır tanışmak isteyip bir türlü bir araya gelemediğimiz, Telefonla sıkca görüştüğümüz arkadaşımız, Süleyman kaptanın yeğeni, ([Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....]) Mustafa YAVAŞ kardeşim bu gün ziyaretime geldi..

Yaklaşık 2 saate yakın bir sohbet muhabbette, çaylar kahveler içindi. Maalesef sakızlı kahve stoğunun bitmesi üzerine sade kahve ikram edebildik..

Çok keyifli bir arkadaşımız ..
Ziyaretinden dolayı kendisine teşekkür ederİM.. İyade-i ziyareti en kısa zamanda gerçekleştireceğiz..

Bu ziyareti Bir kaç kare fotoğrafla sizlerle paylaşalım istedim..
Sağlıcakla kalın..

[Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....]

orhan yıldız 15-03-2011 13:02

cok güzel görüntüler ejder kardeşimle bende tanıştım cok iyi arkadaş böyle dosluklar her zaman lazım bu doslugun devamını dilerim herkeze

Kamil ESEN 15-03-2011 14:13

Hani Necati sakızlıyı göremedim.Sakızlının yanında birde mazotcu muhabbeti açtımı Mustafa sen artık ağzının suyunu toplayamazdın herhalde.Allah muhabbetinizi bozmasın.

Necati ARAT 15-03-2011 14:15

Alıntı:

Kamil ESEN tafarından gönderildi (Mesaj 102952)
Hani Necati sakızlıyı göremedim.Sakızlının yanında birde mazotcu muhabbeti açtımı Mustafa sen artık ağzının suyunu toplayamazdın herhalde.Allah muhabbetinizi bozmasın.

Abi en son sakızlıları sen tükettin..
Olsa ben Mustafamı geri çevirirmiyim..

Dur bak şimdi merak ettim ..
Anlatta anlayalım..

Kamil ESEN 15-03-2011 14:16

Alıntı:

Necati ARAT tafarından gönderildi (Mesaj 102954)
Abi en son sakızlıları sen tükettin..
Olsa ben Mustafamı geri çevirirmiyim..

Dur bak şimdi merak ettim ..
Anlatta anlayalım..

Herşeyin bir ustası var.Mazotcununda ustası o.;):P:P

Halil İplikçi 15-03-2011 18:04

güzel görüntüler dostlukların baki olması dileği ile...

oscar kaptan 15-03-2011 18:12

mazotcu derken..?...

kaptankarabulut 15-03-2011 18:49

Necati'm paylaşım için teşekkürler.Yiğenim gerçekten içi dışı bir,kalbi altın gibidir.Herkesin yardımına çıkar ve menfaat göztmeksizin koşar.Kendisiyle her daim gurur duymuşumdur.
Fakat şu mazot işine benimde aklım ermedi..??????

yenal45 15-03-2011 18:50

dosluğunuz dahim olmasını temenni ederim

ejder_balikci 15-03-2011 19:02

Öncelikle herkese slm. necati abiyle yaklaşık 2 saate yakın muhabbet ettik sanki bana 10 dakika gibi geldi. Muhabbetine doyum olmayan bi o kadarda muazzam bir kişiliğe sahip kendisi. Her şey için kendisine bi daha teşekkür ediyorum. Mazotçu olayına gelincede onu bir tek orjinal seslendiren ve birde ben yapıyorum en azından duyanlar öyle diyo hatta bir keresinde kamil esen arkadaşımıza telefonda yaptım o bilir ama necati abimle ilk tanışmamız olduğu için aklımıza bile gelmedi artık bi dahaki sefere. sevgiler selamlar.

Saat 00:48.