![]() |
Alanyada jig ile kuzu avı...
Merhaba dostlar son kuzu avı videomu da izlemekten hoşlanacagınızı düşünerek yayınlıyorum iyi seyirler.
|
İşte olay budur..
Ben sana bir şey demiyorum artık... Bekle sen Hazirandan sonra yanındayım haberin olu.. Eline koluna Emeğine sağlık.. Ben gelene kadar 8-10 kilo vereceksin gibi.. Daha güzellerin denk gelmesi dileklerimle.. Haaaa Bu arada iyice dükkanı boşladın Müşterilerden şikayet var geliyoruz kapı düvar diye.. Her zamanda gitme de Bizede kalsın olmamı??? |
Remzi kardeşim, paylaşımlarınla gözümüze bayram yaptırıyorsun. Avın ve şansın daim olur İnşallah. Ancaaak bu kuzu değil Remzim.
Bu KOÇ be KOÇ. |
Remzi ellerine pazularına sağlık Necatinin dediği gibi sonunda bizi oraya getirteceksin bu gidişle.. BRAVO
|
:helal:Remzi abi seni tebrik etmekten başka söyleyecek bir söz bulamıyorum maşallah kuzuları koçları topluyorsun her daim.O ellerine Allah sağlık versinki bizde senden bu güzellikleri izleyelim..:helal:
|
Remzi abi ellerine sağlık, keyifle izledim. Afiyetler olsun :)
|
Güzel av eline sağlık
|
remzi abi çok güzel bir av gerçekten şansın daim olsun abi eline sağlık
|
Remzi abi senin avlarına kelimler kifayetsiz kalıyor. Tek yaptığımız ağzımız açık izlemek oluyor
|
Bak Remzi kardeşim demedi deme..
Bu yaz İzmir'de ne kadar oltacı varsa soluğu senin yanında alacaklar ona göre.:D :D :D :D Kardeşim eline emeğine sağlık yine güzel bir koçu almışsın tekneye afiyet olsun.. |
Saat 19:09. |