![]() |
Hatırlatma
Abiler,Arkadaşlar ve Kardeşlerim;
Haftaya balık organizasyonu yapacakların dikkatine, Ayın 26'sı Cumartesi Manisada Mesir saçımı yapılacak, Mesir macunu kapma proğramı yapabilirsiniz,yalnız üzerinize kullanmadığınız elbise-ayakkabı giyin :) :) Ayın 27' si pazar günü üniversite yerleştirme sınavı var.(oğlum okuduğu halde tekrar girecek ) Tüm gençlere başarılar dilerim. Ayın 27'si akşamı saatler 1 saat geri alınacak,(saat 03 olması lazım,emin değilim) Bir elektirikçi olarak hiçbir kazancın olmadığını bilerek niçin saatlerle oynarlar anlayabilmiş değilimdir.Birkaç ülkede diğer ülkelerle problem olmasın diyerek mecburen saatle oynuyor.( itiraf ettiler ) Başınızı ağrıttıysam affola.Kendinize iyi bakın. |
güzel hatırlatma önder abi
|
Manisa mesir şenliklerine tüm dostlarımızı bekleriz.Ne kadar ilginç olduğunu canlı görmeden anlayamazsınız.;)
|
Mesir şenliklerinde en önemli malzeme gazetelerde gördüğüm kadarı ile şemsiye galiba. Tersine çevirerek kullanılıyor.
Manisalı kardeşlerime bir şey sorayım: Plaj şemsiyesi olur mu? |
mesir benim bildiğim ilk kez cumartesi atılacak tüm dostlarımızı bekleriz.mesir saçımı öğlen namazının hemen ardıından başlar yaklaşık 30 dakika sürer mahşeri
bir kalabalıktır hele kapma amaçlı kubbelere yaklaşacaksanız eski şeyler giymenizi ayakkabılarınızı sağlam bağlamanızı tavsiye ederim bol miktarda dirsek darbesi alacaksınız itiş kakış olacak ceplerinize dikkat mesirler havada size doğru düşerken ayaklarınız güruh olarak yerden kesilecek kendinizi 5-6m ötede bulacaksınız ama ben gencim sportmenim diyorsanız buyurun kapmaya..şemsiye mi...çok zor Alirıza abi açamazsın bile uzaktan seyretmek en iyisi..ben mi 10-15 yıldır kapmaya girmedim geçmişte bir tane kapıp çabucak çıkardım |
Hatırlatma için teşekkürler Önder abi..;)
|
Önder kardeşim hatırlatmaların için teşekkürler.Kardeşim senden bir ricam olacak :P Mesir dağıltılacağı gün ben muhtemelen denizde olurum. Rica etsem benim içinde bir avuç kapabilirmisin.:D :D :D
|
Hatırlatmalar için teşekkürler abim..
|
Saat 21:36. |