RASTGELSİN AMATÖR BALIKÇILIK FORUMLARI

RASTGELSİN AMATÖR BALIKÇILIK FORUMLARI (http://www.rastgelsin.org/forum.php)
-   TARTIŞMA, SOHBET ve HABERLER (http://www.rastgelsin.org/forumdisplay.php?f=7)
-   -   Bu adamı vurabilirmisiniz?? (http://www.rastgelsin.org/showthread.php?t=894)

Anıl ÜNALAN 08-02-2006 03:27

Bu adamı vurabilirmisiniz??

Beyler ben vuramadım vuran olursa haber versin.

[Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....]

VOLKAN 08-02-2006 05:02

anıl vuruluyor ama vurulmadı gosterıyor

mustfer 08-02-2006 06:03

Odanın içinde kırılmadık eşya, delinmedik yer kalmadı ama adama yine bişey olmadı. :hıııı:

balıkcı 08-02-2006 07:07

Ya camı çerçeveyi indirdim aşağıya adam banamısın demiyor bu acaba Cüneyt Arkınmı.

rüzgar2 08-02-2006 07:14

Bütün fare ayarlarını yaptım ve adamı yaraladım...Ancaaak araştırdımda bu oyunu Türk filmlerinden esinlenerek yapmışlar...Cüneyt abi..Evet evet bu Cüneyt Arkınmış...Bende netin yalancısıyım... :)

Düzeltme Sebebi:Selim abi senin önünde saygıyla eğiliyorum..Benden çok yaşayacaksın...Aynı anda yazdık ama tecrübe yine ön plana çıktı...Bir de derlerki yaş 44 iş bitmiş :D

uzman 08-02-2006 07:16

Alıntı:

rüzgar2 tafarından gönderildi
Bütün fare ayarlarını yaptım ve adamı yaraladım...Ancaaak araştırdımda bu oyunu Türk filmlerinden esinlenerek yapmışlar...Cüneyt abi..Evet evet bu Cüneyt Arkınmış...Bende netin yalancısıyım... :)

Helal sana Sami... Adamı yaralaman çok önemli. Özellikle fare ayarlarını doğru yaptıysan Cüneyt Abiyi vurbilirsin. Ben daha vuramdım. Bu arada fare ayarlarını bana da söylesen.... :deli: :deli: :deli:
Sevgiler...

balıkcı 08-02-2006 07:24

Alıntı:

rüzgar2 tafarından gönderildi

Düzeltme Sebebi:Selim abi senin önünde saygıyla eğiliyorum..Benden çok yaşayacaksın...Aynı anda yazdık ama tecrübe yine ön plana çıktı...Bir de derlerki yaş 44 iş bitmiş :D

44 te bitirdin bizi Sami kardeşim daha Allah uzun ömür verirse seninle balığa çıkacağız turnaları yakalayıp Serkana hava atacağız ama sen bizi 44 te bitirdin şimdi Serkan ne der sana cevabı gecikmeyecektir.

aserkansatı 08-02-2006 07:30

44 mü??? Yorum yapmıyayım ben ama Selimcim Sami haklı galiba...Bak ilk kez ona hak verdim.Camı çerçeveyi değil baba adamı vurucan adamı... :'( :'( :'(

balıkcı 08-02-2006 07:36

Serkan adamı vurmak için bütün ekranı taradım adam banamısın demiyor bu adamı vurmak için monitöre sıkmak gerek o zaman sorunu toptan hallederiz tabi bu temelin fıkralarına benzedi biraz sahi ya temel olsaydı sıkarmıydı monitöre?

aserkansatı 08-02-2006 07:38

Yav Selimcim aramızda kalsın ama benim monitorde adam falan da çıkmadı zaten.Acaip şekiller çıktı ama çaktırmıyorum.Emin ol çıksaydı vururdum.Yaşım 37 sevgiler... :( :( :(

Saat 13:44.