![]() |
Amatör denizci belgesi için yardım
Selam arkadaşlar bu gün (A.D.F) Yani amatör denizci belgesi için urlaya gidip başvurumu yaptım koca birde kitap aldım fakat hangi soruların çıkacağına dair bir bilgim yok 8 nisandada sınavım var yani 10 gün gibi bir süre var önümde bu belgeyi alan arkadaşlarımızdan bana çıkan sorularla ilgili yardımcı olacak birileri vardır diyede sitemizdeki arkadaşlardan yardım isteyeyim dedim. bu sorularla ilgili bi mail atarsanız çok memnun kalacağım şimdiden teşekkürler. [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....]
|
mustafa nette 500 soruya yakın bir soru bankası olması lazım. Ben sınava girerken bulmuştum. Bütün sorularda oradan çıkmıştı. Onu çalışırsan yaparsın. Nette bir ara ben de musait olunca bakıp sana haber vereceğim.
|
Mustafa bu linkten soru ve cevaplara ulaşabilirsin..
Birde o kitaptaki ölçekli haritalar üzerine sorularda çıkıyor bilgine.. [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] |
Evet budur :)
Şimdiden başarılar dilerim |
Mustafa abi hayırlısı olsun şimdiden ...
|
Hayırlı olsun, ben belgeyi aldığım yılda ADF nin sitesinde sınavlarda çıkan sorular yayınlanıyordu. Sınav sorularıda büyük ölçüde bu sorulardan gelmişti. Amatör denizci el kitabı alıp sınava oradan da çalışmıştım. 5 sene önce sınava kaynaklık eden kitaptı.
|
Necati abicim, Alp hocam, mustafa ve cüneyt kardeşim hepinize çok teşekkür ediyorum. inşallah bir kerede başarırım.
|
Mustafa kardeşim öncelikle hayırlı olsun başlamak işin yarısını tamamlamak anlamına gelir. Benim sana nacizane tavsiyem kitaba bağlı kalmayarak çalışma yapmandır zaten kitap ta da çalışırken görürsün kitap dışındaki konulardan da soru geliyor arkadaşlar zaten sana internetten soruları bulabileceğin yerleri vermişler ayrıca federasyonun sitesin dede deneme sınavları var oradan da yararlanabilirsin başarılar dilerim
kolay gelsin |
allah zihin açıklığı versin mustafa kardeşim başarılar diliyorum sevgilerimle.
|
Abi hayırlısı ile inşallah alırsın, sana başarılar A.D.F 'ye buradan birkez daha seslenmek istiyorum sınav harcı olarak alınan 100 tl nin çok olduğunu düşünüyorum.
|
Saat 01:41. |