![]() |
Avlak Yeri Tavsiyesi
Merhaba Arkadaşlar,
3-4 yıldır balık avına gidemiyordum, takımlar pas tuttu diyemiyorum bazılarına su değmedi çünkü :) Ben Bostanlıda oturuyorum, araba ile ulaşım yapabileceğim karadan balık avlayabileceğim gittiğiniz yada eskiden gittiğiniz yerleriniz varsa buradan yada özel mesaj yazarsanız sevinirim. Kimseyi avlağında rahatsız etme yada avlağını kurutma gibi amacım yok, zaten herkes nasibini alır. Amaç haftasonu iş ve hayatın stresini atmak ufak tefek birşeyler yakalayıp heves kırılmadan eve dönmek. Paylaşım yapan herkese teşekkür ederim. |
serkan kardeş selamlar ;
Bende urlada oturuyorum karadan balık avına güzelbahçe tarafına gidiyorum..İstihkam viyadüğünün oralarda veya ikinci limanın o civarlarda avlana bilirsin..Güzel av yapıyor özellikle sabah ve aksam suyunda.. Şimdiden sana rastgelsin.. |
Serkan bence Ildır da heryer av yapar.O bölgede avlanmanı tavsiye ederim.Ama illaki nokta tarif istersen özelden yollarım.rastgelsin..
|
Arkadaşlar tavsiyeleriniz için çok çok teşekkür ederim.
Ne demişler iyilik yap denize at :) Denize attığınız bu iyilikler size nasip olarak geri dönsün... |
Serkan kardeşim ege bölgesinde avlanmadıgım yer kalmadı dersek yanlış olmaz herhalde ilk başta şunu söyleyim körfezin balığını uygun görmüyorum sağlık bakımından. suyun durumu hiç iyi değil daha temizlenmedi böyle gidersede temizlenmez çünkü suyun akıntısı narlıdere tarafından körfezi içini dolaşıp karşıyaka tarafına doğru yol almakta hava batı estiğinde pis kokuyu duyuyoruz.burdaki balıkla dışarının balığı farklı görüntüsü bile denişik sana tavsiyem en az 70 km yol almak lazım kıyı şeridini düşün kuşadasından çandarlıya kadar av yapılacak çok güzel yerler var tabiki havasına ve zamanına göre gitmek gerikiyo bunun yanında boş dönmekte var ama yerler konusunda sana yardımcı olmak isterim hatta bizimlede gelebilirsin telefonum imzamın altında yazıyor ;)
|
Alıntı:
Mail adresim [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] şimdiden teşekkür ederim.. |
Bende yeniyim arkadaslar
Foçada ve bodrumda bildiğiniz avlak war mı ? |
Alıntı:
[Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] geçen pazar ıldırda bu mekanı denedik ama acemilikden sanırım elimiz boş geldik :) |
Saat 19:04. |