![]() |
Sakarya'dan Merhaba
Merhaba Rastgelsin dostları,
Bu hafta sonu ( 23-24 nisan 2011 ) tarihinde İzmirdeki Mini organisazyona gelen arkadaşlardanım. İsmim Ferhat Ayas Aslen Kırşehir Doğumlu olup , Ankarada Yaşadım. Son 6 yıldırda Sakaryada yaşamaktayım. Bu hafta sonu sevgili Hasan Balıkçı abinin daveti ve onur kardeşimizin organize etmesi sayesinde sizlerle yüzyüze tanışma fırsatı buldum. Ben tuzlu su avcılığında pekde başarılı olamayan bir arkadaşınız olarak aranıza kabul etmenize sevindim. Umarım çok daha güzel dostluklar ve bilgi paylaşımı devam ederiz. Şimdiden teşekkür ederim :D :D |
Alıntı:
Aramıza hoş geldin..Keyifli ve kalıcı paylaşımlan dilerim..;) Oklama hikayelerini 4 gözle bekliyorum..:helal: Bu arada Oklama da neymiş diye sorabilir arkadaşlarımız..:confused: Onuda açacağın konularda görsünler değil mi??:D:D:D Sen ve diğer tüm Sakaryalı balık tutkunlarına selamlar olsun.. Bunu saymıyor, Paşa zamanında takrar bekliyorum..;) Bu arada özelden sizin hem derneğin hemde forumun linkini yollayabilirmisin.. |
Aramıza hoş geldin. Keyif alacağından eminim.
|
Alıntı:
Paşa olayına gelince, Valla ben hafta sonu 10 tanenin üzerinde Trofe boyutunda GÖNÜL PAŞALARINI yakaladım sen görmedin galiba :D Hatda isimleri bile var bu GÖNÜL PAŞALARININ ( necati, hasan, kalfa hasan, vs vs vs vs ) :) İnşallah abi, tekrar gelmek nasip olur. Alıntı:
|
Alıntı:
O zaman bende şöyle diyeyim ..:) -Hiç yakalama Fırsatım olmadığı OKLAMAYI, izmirde Bir Deniz kıyısında okladım..:D:D Umarım hep beraber oluruz.. Tekrar Buluşmak üzere..;):helal::helal: |
Alıntı:
:) |
Alıntı:
|
Alıntı:
Feratım orada olmayı inan çok isterim.. Hele bir ekibi toplayalım.. Bir istişare yapalım.. Bakarsın yarışmacı listesinde yerimizi alıvermişiz.. Ama kimse duymasın Senin oklamaları alıp finale giderim haberin ola....:D:D:D |
Alıntı:
aramıza hoşgeldin canım kardeşim :helal:seni burada görmek çok güzel:) suyun kenarında seni tanımak müthiş derecede güzel canım kardeşim.:)inşallah herşey gönlümüzce olur :) |
Ferhattt beyyyy hosgeldınnnn
ne gundu demı ama dahaaa ne buluşmalar ne balık avları olacak simdiden keyıflı paylasımlar dilerim aramıza hosgeldinnn :d |
Saat 21:48. |