![]() |
Merhaba
Merhaba abilerim...
bu siteye giriş amacım balıkçılığa olan tutkumdur... Adım Ozan üstadlarımızdan bize yardımcı olmaları en büyük isteğimdir... |
hoş geldin burada balıkçılık ve dostluk adına herşeyi bula bilecegine eminim çok zevk alacaksın.hayırlı paylaşımlar rastgelsin
|
Teşekkürler... Sizlerin yorumu benim için çok önemli...
|
hoş geldin genç arkadaşım forumu biraz incelersen sorularına cevapları bulursun..keyifli paylaşımlar..
|
Hoşgeldin ozan kardeşim..
Yaşın 15 aileden yada çevrendeki büyüklerden Amatör avcılık konusunda yardım almadan bu işi şu anda tek başına yapabileceğini sanmıyorum.. Bir büyüğünle birlikte olup bu işe el atarsan çok daha iyi verim alabilirsin.. Forumdaki konuları okumaya çekinme .. Her mesaj sana bilgi verecektir şimdilik iyi bir araştırma ile alt yapını sağlamlaştır.. |
Teşekkürler yorumlarınız için
bu arada Necati Abi önerilerini dikkate alıcağım.. eniştem var ancak oda neredeyse benım gibi oda pek bilmior artık öğrenicez.. zaten ilk gittiğim zamanlarda balık gelmesini beklemiyorum. Şu anda teknik bilgi aşamasındayım daha sizlerinde yardımıyla bu işi öğreneceğim insallah |
Ozan kardeşim aramıza hoş geldin.Kalıcı ve keyifli paylaşımların olsun.Merek ettiğin,öğrenmek istediğin her konuda yardımcı olmaya çalışırım..
|
aramıza hoşgeldin ozan kardeşim
|
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Saat 13:50. |