![]() |
Sakarya'dan sevgiler...
Merhaba sevgili Rastgelsin.org üyeleri...
İsmim Süleyman ve aranıza Sakarya'dan katılmaktayım. Ama memleket Manisa. :deli: Sakarya'da Öğretmenim. Geçen hafta dostlarımız(Sakarya'dan), İzmir'deki değerli abilerimizle çok güzel bir organizasyona imza attılar ve onlar sayesinde de bu siteyi tanıma fırsatım oldu. İnşallah beni de aranıza kabul edersiniz. :) Buradan çok şeyler öğreneceğime eminim. Keyifli paylaşımlar diliyorum. :) Dip Not: Hasan BALIKÇI Abimizin av videolarının müptelasıyım.:deli: |
Alıntı:
Keyifli paylaşımlar dilerim...;) |
Kalfahasan45
Değerli hocam aramıza hoş geldin Bir hemşerimizin daha aramızda olması bizleri sevindirdi Kalıcı bir paylaşım diliyorum:helal::helal::helal:
|
Adaşım aramıza hoş geldin.Kalıcı ve keyifli paylaşımların olsun...
|
süleyman kardeşim aramıza hoşgeldin.:)
seninle tanışamamış bile olsam burada hemen hemen tanışmış kadar oluyoruz.:) umarım her aradığını burada bulur ve memnun olursun. bellimi olur bakarsın 21-22 mayısta tanışırız süleyman kardeşim.:) |
Süleyman kardeşim aramıza hoşgeldin.Keyifli paylaşımlar..
|
süleyman kardes ailemize hos geldın keyıflı paylasımlar dılerım
eger yolun ızmıre duserse mutlaka beklerız muhabbet ederız hem |
süleyman kardeşim bü güzel aileye hoş geldin keyifli paylaşımlar dilerim
|
Değerli Abilerim bu sıcacık karşılamanız için hepinize ayrı ayrı teşekkür ediyorum. :)
Hasan abim inşallah. Valla İzmir'e gelemedim içimde kaldı. İnşallah siz buralara gelirseniz tanışma fırsatımız olur. :) He olmadı mı? En son çare yaza çayınızı içmeye uğrarım. :D |
Hoşgeldin Süleyman,keyifli paylaşımlar dilerim.Rastgele.
|
Saat 19:04. |