![]() |
16.04.2011 Pamucak İskelesi
Öncelikle Selamun Aleyküm Diyerek sözüme başlıyayım.
16 Nisan akşamı 16:00'da iş çıkışı ilk defa balığa götürmek istediğim bir arkadaşımın , kamış ve makina edinmesi sonucundaki yoğun ısrarları dayanamayıp siftah yaptırmak istedim ve Selçuk / Pamucak iskelesine doğru yola koyulduk hem balıkların hemde kendi yemlerimizi ,yemeklerimizi yol üzerinden tedarik ettik. 18:30 da oltalar suya indiğinde yaklaşık 2 saat ufak tefek balıklar geldi ve bunları geri yuvalarına iade ettik. 20:00 civarında bu sessizlik iyice beni sıktı ve rastgele edindiğim STRIKE-PRO 24-EG-033F renk kodu: 302 olan sahte yem ile at çek yapmak istedim. Tam direncimin kırılacağı noktada 33cm lik bir güzel levrek oltamı şenlendirdi ve bunun verdiği şevkle devam etmemin sonucunda isminin ıskarmoz olduğunu öğrendiğim 64cm lik bir avcı sahtemi yutuverdi :). İlk deneyimim olan bu at çekle gecemiz bir anda bambaşka bir havaya büründü ve o esnada sonlandı. Daha iyilerinin sizlerin olması dileklerimle. Bunlarda avımdan sonra çekilen resimler. Saygılarımla [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] |
Tebrikler güzel bir av ve paylaşım olmuş. Uzun olan balığın bilimsel adı Sphyraena sphyraena 'dır. Genelde açıkta sürüler halinde dolaşır bu balık ancak iskeleden at-çek mesafesine gelmiş şanslısınız..
|
Tebrik ederim fatih az ama öz bir av olmuş balıklarda kaliteli zaten daha ne olsun, keyifli avlar ve paylaşımlar.....
|
Fatih kardeşim ellerine sağlık gerçekten güzel av yapmışsın,bi ara o iskeleden bende bitane çekmiş fakat kaçırmıştım,senin yakalamış olman güzel daha irileri rasgelsin...
Not: gece iri mırmırlar oluyor bilginize. |
Alıntı:
Alıntı:
Alıntı:
Saygılarımla |
nerelerdeydin Fatih ...harika balık kutluyorum
|
Eline sağlık güzel bir paylaşım afiyet olsun:helal:
|
Alıntı:
Saygılarımla |
Kutlarım Fatih kardeşim az ama öz olmuş.Paylaşımdan dolayı teşekkürler.
|
tebrikler güzel av olmuş bu balıksızlıkta harika bir av.
|
Saat 22:55. |