![]() |
Aliağa Paşası
08.05.2011 Pazar günü oğluma söz verdiğim için Aliağaya balığa gittik.Apo abimle beraber 3 kişi, birde orda yanımıza Figani dayımda katılınca 4 kişi olduk.Balık bahane sohbet şahane sloganıyla önce muhabbetin belini kırıp birde balık denemesi yaptık.
Veeee.Tombala..Paşa koca sahilde birtek bize pasverdi ve bu güzelliği yakışıklı oğlumun ellerinde hatıralarımız arasına böyle resmettik. [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] Bu arada oğlum videoda çekmiş ben sonradan öğreniyorum tabii.Ama çokta güzel olmuş,buyrun oda burda.
Daha iyileri sizin olsun.RASTGELSİN.. |
Kamil Hocam,paşa yakışıklıymış :) Ellerinize sağlık,tüm ekibi kutlarım,takımlar daha kuvvetli olsun yakında geçit dönüşü tamamiyle Aliağa'da olacak :D Selamlar.
|
hoca tanıdığım bir avlak. bu zaman için biraz şans, olsun çok güzel kutlarım
|
Kamil hocam tebrikler,ama sen delikanlıyı götürmeseydin zor görürdün sen o paşayı.
O yakışıklıyı görmek için takılmış oltaya.Ama öyle veya böyle takılmış ve iyimişte yani afiyet olsun.. |
Tek olsun paşa olsun muhabbet de varmış daha ne olsun devamınıdilerim daha irileri nasip olur inş. video da bir problem var galiba ben seyredemedim abi saygılar.....
|
Elerine sağlık afiyet olsun kamil abi :helal:
|
Tebrikler Kamil kardeş.Ama iç sularda 15 haziranı bekleyen birine eziyet bu yaptığınız .İğneniz keskin Avlarınız bereketli olsun.
|
Hocam eline emeğinize sağlık.
|
Kamil abicim kardeşimin eline yakışmış balık , tebrik ediyorum sizleri daha iyileri denk gelir inşAllah.
Saygılarımla |
Kamil kardeşim.Burası viking deresinin ağız kısmımı?
|
Saat 15:11. |