![]() |
55 tane ağzı kırmızı resim tamam
Arkadaşlar balıkların buzları çözüldü ve eklemeyi yaptım. Pek inanmayan bi arkadaş vardı aramızda şimdi bakabilir:)
[Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] |
Bunlar mazot kokuyor be Mustafa:P:P
|
:) Sevgili Mustafa çok güzel balıklar, birkez daha tebrik ederim.
Balık üstadları beni aydınlatırsa sevinirim. Ağzı kırmızı terimi ilk defa Sığacık'ta duydum, bizim bildiğimiz erkek mercandan farklı mı bunlar ? Bir de hep merak ettiğim konu mandagöz bir mercan türü müdür ? |
mustafa tebrik ederim kardeşim.:helal::helal::helal:
bidaha aklında olsun foto koymadan şöyle balık tuttum böyle balık oldu deme :D:D:Dyoksa kötü olr:D:D şaka maka ama güzel balıklar tutmuşsun:)azı kırmızıların kuyruklarıda kırmızı aynı bizim mandagöz mercan hık demiş burnundan düşmü:Dinanmıyosan bak :D:D:D [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] biladerim afiyet olsun :). |
tebrikler ejder fotolu paylaşım daha bi güzel oluyor
|
Mustafa bunlar 19 mayıs resmi geçidinemi katıldılar. :D
|
Alıntı:
|
Yeğeeeen,mezattan aldın bir kasa azı kırmızı,sıraladın çektin fotolarını değilmi? :D :D :D:D :D Dünyada inanmam teknede tutarken çekmen lazımdı.:D:D :D :D
neyse afiyet olsun bakalım.Sen onları yerken amcanı çağırmazsan işte böyle her türlü çamura maruz kalırsın...:D :D :D Allah bilir sen onları ağlatmışsındırda..:D :D |
Geçit töreni gibi olmuş üstad.
Afiyet olsun. |
Afiyet bal şeker olsun,güzel bir av olmuş
Balıkları tuttuğun derinlik neydi merak ettim,eğerki derinlik fazla ise bayağı kolların kramp kırmıştır her halde...:D:D:D |
Saat 03:16. |