![]() |
Merhaba
herkeze selamlar ben Ramazan İzmir liyim. aranıza katılmaktan ve bu kadar balık sever kişileri tanıyacak olmaktan dolayı cok mutluyum...
|
Ramazan Kardeş aramıza hoş geldin.Katılımlarınızın sürekli olması dileğimizdir.Rastgele.
|
Ramazan aramıza hoş geldin kardeşim..
Keyifli ve kalıcı paylaşımlar dilerim.. |
tsk ederim elbette katılımlarım kalıcı olacak merak etmeyin. aslında 2008 de üye oldum ama dürüst olmak gerekirse dier farklı forumlar gibi zannedip bakmamıstım. tabiki bu cok büyük bir hataymıs...
bu hafta sonu halil abi - ali rıza abi - övünç - ufuk ve yeni tanıştıgım 3 arkadas ile oscar kaptan ın teknesinde güzel bir hafta sonu gecirme sansı buldum. dediğim gibi su an kendime kızıyorum keske 2008 de aranıza katılmıs oldugumda ilgilenseymişim forumla diyorum... neyse artık hayırlı olsun umarım bundan sonra birlikte gecireceğimiz zamanlarda telafi ederiz bu arayı... :) |
Hoşgeldiniz, sohbet ve pyalaşımlarınızı bekleriz..
|
hoşgeldin ramazan keyifli paylaşımlar.. benim için de sizlerle olmak çok güzeldi
|
Ramazan kardeşim aramıza hpş geldin.Kalıcı ve keyifli paylaşımların olsun...
|
Röterli kardeşim ramazan hoş geldin:D:D;)
|
herkeze tsk. Ederim :-) süleyman abi methinizi çok duydum ilerleyen günlerde inşallah birlikte çıkmak nasip olur...
|
Ünlü Finansman Aramızda......
Vaybee ne başlık oldu ama evet bilader şaka bi yana tekrar hoşgeldin merak etme çok güzel günler bizleri bekliyor... |
Saat 00:33. |