![]() |
Hafta sonu Güzelbahçe düşünüyoruz önerileriniz (29.05.11)
herkese selamlar ıyımı yaptık bılmıyorum ama arkadaslarla hafta sonu Güzelbahçe gıtmeyı dusunuyoruz onerılerınızı alabılırmıyız benım pek aram yok kupez ve ısparozla sevemedım bırturlu o yuzden cesme altına gıtme konusunda pek emın degılım yer ve vs onerılerınızı beklıyorum tesekkurler
|
Şu sıralar açıkta uskumru-kolyoz başladı tekneden düşünüyorsanız 05058552330 numaralı telefondan Anıl ile görüşün uskumru için yemde tedarik eder size.
|
tabıkı hocam tekneden dusunuyoruz telefon no ıcın tesekkurler kesınlıkle arayacagım pekı mercan cupra karagoz ıcın umıdımız varmı ?
|
Mercan, lidaki ve karagöz için umudunuz olsun.
Deniz avı tekneden bölümümüze bakarsanız o merada avlanan bir çok abimiz, arkadaşımız var. Size iyi kötü bir fikir verir. Şimdiden rastgelsin size ve ekibinize. |
ozur guzelbahce demem gerekırken cesmealtı yazmısım tekrar onerılerınızı alabılırmıyım tesekkurler
|
Verdiğim numarayı ara Deniz abi, çok kuvvetli lidaki-mercan alıyorlar her avda. Bu arada tekne zaten Güzelbahce 2. limanda.
|
bızım ekıp kupeze ısparoza yenık dustu kaptanın gereksız geyıgı yuzunden bende gıttım ıcerıde uyudum fotograf yayınlamıyorum anlayıs gosterırsınız umarım ayrıca onerılerınızı cok onemsıyorum herkese tekrar tesekkurler
|
Alıntı:
|
Alıntı:
anıl hocam konusmustuk tekne ayarlanmıstı soz verılmıstı bırkere yoksa bılıyorsun ıstemeye ıstemeye gıttım dusundugum gıbıde oldu neyse bırdahakı sefere artık |
Saat 14:48. |