RASTGELSİN AMATÖR BALIKÇILIK FORUMLARI

RASTGELSİN AMATÖR BALIKÇILIK FORUMLARI (http://www.rastgelsin.org/forum.php)
-   DENİZ AVI (TEKNEDEN) (http://www.rastgelsin.org/forumdisplay.php?f=25)
-   -   Hafta sonu Çesmealtı düşünüyoruz önerileriniz (29.05.11) (http://www.rastgelsin.org/showthread.php?t=9216)

35deniz 23-05-2011 19:23

Hafta sonu Güzelbahçe düşünüyoruz önerileriniz (29.05.11)

herkese selamlar ıyımı yaptık bılmıyorum ama arkadaslarla hafta sonu Güzelbahçe gıtmeyı dusunuyoruz onerılerınızı alabılırmıyız benım pek aram yok kupez ve ısparozla sevemedım bırturlu o yuzden cesme altına gıtme konusunda pek emın degılım yer ve vs onerılerınızı beklıyorum tesekkurler

Taygun KOCABIYIK 23-05-2011 19:27

Şu sıralar açıkta uskumru-kolyoz başladı tekneden düşünüyorsanız 05058552330 numaralı telefondan Anıl ile görüşün uskumru için yemde tedarik eder size.

35deniz 23-05-2011 19:36

tabıkı hocam tekneden dusunuyoruz telefon no ıcın tesekkurler kesınlıkle arayacagım pekı mercan cupra karagoz ıcın umıdımız varmı ?

Mehmet BODUROĞLU 23-05-2011 23:55

Mercan, lidaki ve karagöz için umudunuz olsun.
Deniz avı tekneden bölümümüze bakarsanız o merada avlanan bir çok abimiz, arkadaşımız var.
Size iyi kötü bir fikir verir.
Şimdiden rastgelsin size ve ekibinize.

35deniz 24-05-2011 06:12

ozur guzelbahce demem gerekırken cesmealtı yazmısım tekrar onerılerınızı alabılırmıyım tesekkurler

Taygun KOCABIYIK 24-05-2011 07:24

Verdiğim numarayı ara Deniz abi, çok kuvvetli lidaki-mercan alıyorlar her avda. Bu arada tekne zaten Güzelbahce 2. limanda.

35deniz 31-05-2011 10:05

bızım ekıp kupeze ısparoza yenık dustu kaptanın gereksız geyıgı yuzunden bende gıttım ıcerıde uyudum fotograf yayınlamıyorum anlayıs gosterırsınız umarım ayrıca onerılerınızı cok onemsıyorum herkese tekrar tesekkurler

Anıl ÜNALAN 31-05-2011 17:37

Alıntı:

35deniz tafarından gönderildi (Mesaj 107846)
bızım ekıp kupeze ısparoza yenık dustu kaptanın gereksız geyıgı yuzunden bende gıttım ıcerıde uyudum fotograf yayınlamıyorum anlayıs gosterırsınız umarım ayrıca onerılerınızı cok onemsıyorum herkese tekrar tesekkurler

Bu hafta bizde yine mercan vardı :) uskumru-istavritte başladı artık bundan sonra balığımız eksik olmaz. Ama benim problemim misafirlere duyduğum saygıdan dolayı fotoğraflarını çekmeyi teklif bile etmiyorum o yüzden fotoğraftan biraz marum kalıyorsunuz ama yapacak birşey yok gelen görüyo :)

35deniz 01-06-2011 21:54

Alıntı:

Anıl ÜNALAN tafarından gönderildi (Mesaj 107857)
Bu hafta bizde yine mercan vardı :) uskumru-istavritte başladı artık bundan sonra balığımız eksik olmaz. Ama benim problemim misafirlere duyduğum saygıdan dolayı fotoğraflarını çekmeyi teklif bile etmiyorum o yüzden fotoğraftan biraz marum kalıyorsunuz ama yapacak birşey yok gelen görüyo :)

anıl hocam konusmustuk tekne ayarlanmıstı soz verılmıstı bırkere yoksa bılıyorsun ıstemeye ıstemeye gıttım dusundugum gıbıde oldu neyse bırdahakı sefere artık

Saat 14:48.