![]() |
Tanışma
Herkese selamlarımı ve saygılarımı sunarım.
Ben Murat Doğan İstanbul 1978 doğumluyum İzmirde yaşamaktayım. Balık tutmak benim en büyük hobimdir, hatta tutkum diyebilirim. Burada balık tutma işini iyi bilen dostlardan birşeyler öğrenmek adına bilgileri paylaşmaları beni çok mutlu edecektir. Herkese Rastgele diyorum. |
aileye hoşgeldin murat forumun keyfini çıkarmağa bak umarım kalıcı olursun
|
Aramıza hoş geldin.
Keyifli ve kalıcı paylaşımlar dilerim. |
Hoşgeldin Murat.
iyi sohbetler ve iyi paylaşımlar |
hoş gedin
Alıntı:
|
Murat aramıza hoş geldin..
Kontrol panelinden imza ayarlarını tamamlayınız.. (ad soyad memleket doğum yılı vb..) |
Aramıza hoşgeldiniz. En yakın zamanda beraber olta atabilmek dileğiyle :)
|
Hepinize Teşekkürlerimi Sunarım.
Aile içerisinde hoş karşılanmak beni mutlu etti açıkçası. Amaç deneğimli dostlar ve seviyeli bir ortamda olmak. Büyüklerimizin deneğimleri ve görüşlerini almak, bizden yaşça ufak'ta olsa değerli kardeşlerimizin deneğimlerinden ders çıkarabilmek. Her zaman söylediğim bir söz vardır. Bilinçli avcılık geleceğe yönelik bir yatırımdır. SAYGILARIMLA... |
arkadaşlar merhaba,
ben Yunus KAZOZCU erzincandan yazıyorum ama Adanalıyım erzincanda görev icabı burdayım mesleğim öğretmenlik, sizlerle beraber bilgi paylaşmak beni çok heyecanlandırıyor, herkese sevgiler saygılar.. |
Murat aramıza hoş geldin.Kalıcı ve keyifli paylaşımların olsun.Bende Güzelbahce'den olduğuma göre en kısa zamanda tanışacağımızı umuyorum..
|
Saat 15:12. |