![]() |
Mercanlar kendini göstermeye başladı
Selam arkadaşlar. Bu denize yada balıklara akıl sır erdirmek baya bi zor iş:) ilkin 3 gün önce derinliği 55 metreden 60 metreye inen yerdeydim ağzı kırmızıdan geçilmiyordu dün gittim bu seferde hep karagöz vardı:) Oradan 9 tane aldıktan sonra arası 750 metre olan 57 m den 60 a inen benim mercan tarlasını bi kontrol edeyim dedim oradanda 9 tane mercan aldım ve avımı sonlandırıp limana dönüş yaptım. Hepinize iyi şanslar dilerim. [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....]
|
mustafa abi maşallah asker gibi dizmişsin balıklatı tezgaha:)
afiyet olsun |
Mustafa kardeş maşallah. Bence sen hiç kafa yorma bu balıkların işine, Sen kendi işine bak, bismillah de at oltanı denize. Onlar zaten kendi işlerini yapıyorlar. Sarısı, beyazı, kırmızısı fark etmez. Bereketli olsun yeter.
Oltan her daim dolu olsun. Sevgiler Selamlar... |
Yav kardeşim senin bir kerterizde avlanma limitin 9 balık mı:confused:
Bir kerterizden katıksız 9 karagöz..:oha: Diğerinden yine katıksız 9 Mercan..:oha: Enterasan bir durum..:) Geçensene gelipte bir ziyaret edemedik şu kerterizleri.. Ama bu sene bekle beni ..Kerterizlere iyi bak.. Paylaşım için teşekkürler..:helal: İçimde kalmasın dün konuştuğumuz üzere.. AFİYET OLSUN....:D:D |
Mustafa Kardeş Paylaşımın için teşekkürler,yakaladığın balıklar içinde tebrikler.Rastgele.
|
Hadi bakalım ortaya güzel görüntüler çıkmaya başladı. Benimde biraz fotoğraflama sorunum oluyor ama en yakın zamanda çok güzel fotoğraflarda benden gelecek ;)
Tebrikler Ejderhacığım :D Devamını diliyorum Mustafa abim. |
Tebrik ederim Mustafa kardeşim
yine kurtlarımızı depreştirdin rastgele |
Maşallah, Mustafa güzel bir av olmuş.
Beklenen mercanlar kendilerini göstermeye başlamış. Böyle güzel avların devamını dilerim. |
Ejder balıkçım götürmüşsün karagözleri mercanları :) Ah birde uyurken aramasaydın beni iyi olacaktı :)
|
kardeşim benim :helal::helal::helal::helal::helal:
kesin mercan tarlasına deyip karagöz bahçesine girdin:D:D:Dsonrada karagöz tutmaya dedin mercan tuttun demi:Dne hikmetse dokuzartene ?:D:D:D |
Saat 15:12. |