RASTGELSİN AMATÖR BALIKÇILIK FORUMLARI

RASTGELSİN AMATÖR BALIKÇILIK FORUMLARI (http://www.rastgelsin.org/forum.php)
-   Tanışma (http://www.rastgelsin.org/forumdisplay.php?f=16)
-   -   Sakarya'dan selam (http://www.rastgelsin.org/showthread.php?t=9226)

rascal54 24-05-2011 23:26

Sakarya'dan selam

Merhaba dostlar, ben sakaryadan Ali ARMAĞAN ( Rascal54 ) Siteyi sakaryadaki arkadaşlarımızın izmir avından döndüklerinde öğrendim, yarışma dolayısıyla biraz yoğunduk ancak fırsat bulabildim, İnşaallah fırsat buldukça org. larda görüşürüz. Mazhar abi ile yarışmada beraber avlandık dereceyi kıl payı kaçırdık güzel bir gündü inşaalah bir sonraki yarışmada dereceyede gireriz abi, seni tanıdığıma çok memnun oldum.
Tüm dostlara Rastgelsin...

ustam18 25-05-2011 07:28

Ali Kardeş aramıza hoş geldin.Katılımlarının sürekli olması dileği ile rastgele.

Necati ARAT 25-05-2011 07:37

Alıntı:

rascal54 tafarından gönderildi (Mesaj 107247)
Merhaba dostlar, ben sakaryadan Ali ARMAĞAN ( Rascal54 ) Siteyi sakaryadaki arkadaşlarımızın izmir avından döndüklerinde öğrendim, yarışma dolayısıyla biraz yoğunduk ancak fırsat bulabildim, İnşaallah fırsat buldukça org. larda görüşürüz. Mazhar abi ile yarışmada beraber avlandık dereceyi kıl payı kaçırdık güzel bir gündü inşaalah bir sonraki yarışmada dereceyede gireriz abi, seni tanıdığıma çok memnun oldum.

Ali kardeşim aramıza hoş geldin..

Sizin gibi bu işe gönül vermiş dostları bu platformda görmek bizleri mutlu etti..
Umarım bu muhabbet hiç bitmez..

Keyifli ve kalıcı paylaşımlar dilerim..

mazhar üzümcü 25-05-2011 10:47

hoş gedin

Alıntı:

alim sitemize gelmenden dolayı çok mutluyum. herdaim katılımlarını bekleyeceğim sevgilerimle.

Onur ADIGÜZEL 25-05-2011 17:32

Ali abi Rastgelsin ailesine hoşgeldin :) inan burada da çok güzel dostluklar ve arkadaşlıklar bulacaksın :) kızılkanatçıbaşı olarak senden sezon açılınca güzel raporlar bekliyoruz:)

Hasan BALIKÇI 25-05-2011 18:21

aramızda bulunmandan dolayı mutluluk duyarız.:)inşallah herşey gönlümüzce olur.:)hoş muhabetler kardeşim.:)

adolomorola 26-05-2011 17:05

Alıntı:

Ali aileye hoşgeldin
Keyifli paylaşımlar dilerim...;)

Kamil ESEN 26-05-2011 19:11

Kardeşim aramıza hoşgeldin.Sakaryanın gönlümüzde yeri başka;)Keyifli forumlar..

rascal54 27-05-2011 20:23

iyi dilekleriniz için teşekkür ederim.

Yağız DEMİR 29-05-2011 19:35

Ali kardes aramıza hosgeldınız keyıflı paylasımlar dılerım

Saat 04:35.