RASTGELSİN AMATÖR BALIKÇILIK FORUMLARI

RASTGELSİN AMATÖR BALIKÇILIK FORUMLARI (http://www.rastgelsin.org/forum.php)
-   DENİZ AVI KARADAN (http://www.rastgelsin.org/forumdisplay.php?f=2)
-   -   Mekanda ve balıkda değişim yok (http://www.rastgelsin.org/showthread.php?t=9253)

Ahmet TARİH 30-05-2011 07:35

Mekanda ve balıkda değişim yok

Arkadaşlar herkese hayırlı ve bereketli bir hafta diliyorum.

Geçetiğimiz hafta av yaptığımız Aşiyan sahiline bu haftada aynı kadro ile (amca oğlu Murat ve ben) pazar sabah saat 05:30 da varış yaptık. Geçen haftaya göre daha kalabalık bir ortam vardı ama balıkta hiç azalma yoktu. Murat hemen 0.15 beden 0.10 köstek beyaz iğne beyaz simli ve 50 gr. kurşunlu çapariyi takarak at çeke başladı. Ben ise kafaya sarıkanat veya kısmette varsa bir lüfer almayı takmış olduğumdan gözüm istavriti görmüyordu. Hemen rapalamı hazırlayarak Mezarlığın önünden 180 gr. kurşunla at çek yapmaya başladım. Bu bölgede yaklaşık su derinliği tahminime göre 60 - 70 m. civarında (ortalama 100 m. atış mesafesinde). Bir çok dememe yapmama ve kol kaslarımı oldukça zorlamama rağmen iri boy bir istavritten başka rapalaya atlayan olmadı. Tam bu sırada Murat telefon etti ve abi neredesin balığı kaçırıyorsun hadi gel diye çağrı yaptı. Bende sevdamı bir sonraki haftaya tehir ederek Muratın yanına geldiğimde Muratın işi yarıladığını gördüm. 10 -15 atışta boş iğne hiç olmamış. Bende çapariyi açtım ve çalışmaya başladım. Saat 09:00 da sonlandırdığımız avımızı 10 kg. lik kovamızın 4/3 ünü doldurarak tamamladık. Tartmadık ama yine 6-7 kg. civarında avlamışızdır.
Yanlız geçen hafat pişirme görüntülerinide yayınlayacağımı söylemiş olmama rağmen bu hafta balıkları akrabalara bıraktığım için bu görüntüyüde haftaya bırakıyorum.

[Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....]

Necati ARAT 30-05-2011 07:43

Hay maaşallahahhhh..
Ahmet abi dedeğin gibi hiçbir değişiklik yok..
Temizleme faslı fotolanmış ama halaaaa tavada resmi yok..

Abim emeklerine sağlık.. Nasibin bol olsun..
Paylaşım için teşekkürler..

muhabbetci 30-05-2011 08:14

Helal olsun size,denizde balık kalmamıştır değilmi. :)

mst35 30-05-2011 09:10

Valla ben dayanamıcam tayini istanbula istiyorum abi... Ordan bu tarafa kovalasanız biraz olmaz mı acaba ? Ekibi tebrik ederim afiyet olsun saygılar.

muratcoskun 30-05-2011 11:33

tebrikler. bakalım bu sitelerde daha neler öğreneceğiz,çapariyle at çek hiç duymamıştım
ilk fırsatta deneyeceğim,teşekkürler.

Halil İplikçi 30-05-2011 18:35

Ahmet bu sefer daha iri sanki ..avın daim bereket üzerine olsun

Kamil ESEN 30-05-2011 18:40

Oh maşallah kıvırdınız yine çıtırları.Allah daim etsin,bol şans...

Raif Yelkenci 30-05-2011 18:51

Ahmet yine güzel ve bereketli av olmuş afiyet olsun paylaştığın için teşekkürler.

Mehmet BODUROĞLU 30-05-2011 18:58

Tebrikler, güzel bir av olmuş yine.
Çıtır çıtır nede güzel yenir onlar :))
Afiyet bal şeker olsun.
Çok daha iyilerinin oltanızda olması dileklerimizle.
Rastgelsin ...

kaptankarabulut 30-05-2011 21:04

Vay vay Ahmet kardeşim yine dizmişsin tesbih gibi çıtırları çapariye..sanırsam son bir kaç haftan.Çok iyi değerlendir bir iki yıl balık tutmayı zannedersem sadece belgesel kanallarında göreceksin.:D :D :D

Kardeşim paylaşım için teşekkürler,en kötü avın böyle geçsin..

Saat 00:45.