![]() |
15 Haziran 2011 Çeşme Raporu
Bugün öğleden sonra hiç hesapta yokken karar verdiğimiz, çarşıdan tanıdığımız, çok sevdiğimiz Mustafa abimiz ve arkadaşımızın teknesine misafir olduk. Hüseyin abim ve ben değişik bir bölgede çoktandır avlanmamıştık, bizim için değişiklik oldu.
Epey sohbet ettik saat 15.00 ve 19.00 arası kısa süreli bir avdan benim payıma düşen karagözlerdi. Bu arada unutmadan aşağıda, başka hiçbir balık cinsi yoktu sadece tek tük hanos ve karagözler vardı. Siz değerli dostlarla paylaşmak istedim. Herkese Selamlar Hava 3-5 Poyraz Yem mamun ve sülünez [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] |
Raif Abi, tebrik ediyorum. Karagözü hem tutması hem de yemesi güzeldir. Bana uzun zamandır nasip olmadı. Yeni bir avlakda güzel bir av olmuş. Tüm avlarının bereketli geçmesini dilerim.
|
kaptanım karagözler çok iyi bereketin daim olsun
|
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Raif abi tebrikler güzel av olmuş karagözler süperrrrr:helal::helal::helal:
|
Raif abi nasıl bir iştir anlamadım..
Dün öğle 13:00 civarı dükkanın önünden geçtim.. Sen yoktun ve içeride 4-5 müşteri vardı elemanında başı kalabalık olduğundan uğramadım.. İyikide uğramamışım senin balıkta olduğunu öğrenseydim içim tuhaf olur içim içime sığmazdı.. Kısa zamanda böyle güzel balıklar ile geri döndüğünüze sevindim.. Hafta sonu rapor yoktu ama hafta içi güzel raporlar gelmeye başladı Öğünç ve senin bu raporun beni çok heyecanlandırdı.. Balık kendini göstermeye başladı demekki .. Sonraki avlarınızda nasibiniz bol olsun Benide unutma bir ara kaçalım.. Paylaşım için teşekkürler emeğine sağlık abim.. |
Abi çok güzel av olmuş daha iyilerine denk gelmen dileği ile bol şanslar.
|
Raif kaptan tebrikler, daha niceleri rastgelsin :)
|
Tebrik ederim Raif bey.Uzun zamandır sizden rapor alamıyorduk.Devamını dilerim.
|
Saat 21:57. |