![]() |
Antalya Mendirek Kundu avı
pazar günü hanımlardan da izin alarak iş yerinden arkadaşım ahmet'le balığa niyetlendik. sabah karpuzumuzu suyumuzu kahvaltılığımızı yem için yaniç ve 15 tane ekmeğimizi aldıktan sonra mendireğin kenarına kurulduk.
avımız şemsiyeyi unuttuğumuz ve sıcaktan kavrulmamak için 5 saat gibi kısa sürdü top şamandıra ve tek iğne takımlar kullandık.. 4 mankafa kefal ve 6 adet çatal kuyrukla avımızı sonlandırdık. [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] |
Velicim çok güzel balıklar şansın ve bereketin daim olsun
|
Paylaşım için teşekkürler Veli..;)
Afiyet bal şeker olsun...;) |
Veli kardeş rapor ve resimler için teşekkürler.Avların bereketli yedikleriniz afiyet olsun.
|
veli kardeş tebrikler tavalıkları almışsın afiyet seker olsun
|
Veli güzel bir av ..
Paylaşım için teşekkürler.. Emeklerinize sağlık.. |
veli kardeş olmuyor ama 15 tane ekmekle2 tane kefalmi tuttun okadar beslersen balıkları antalyalılar balık tutamaz . tebrikler emeginize saglık dahada güzelleri denk gelsin
|
Veli tebrik ederim güzel bir av olmuş. 15 ekmek ile ne avlayacağını anlayamadım ama..!??:D
|
15 Ekmekle siz kendinizi doyurmuşsunuzdur bana öyle geliyo :D
Güzel av olmuş veli abi aylar sonra bir paylaşımını gördük gözlerimiz yaşarmadı değil doğrusu. Devamını diliyorum.. |
ah veli beni hiçmi görmüyorsun hep uzun kollu giyerim arkadaşlar benimle giderken dalga geçiyolar bende içimden ben sizi yarın görcem diyorum tabiki hepsi pancar gibi olmuşlar çıtlarını çıkarmıyolar balıklarda güzel afiyet olsun kardeşime:helal:
|
Saat 14:30. |