![]() |
Sezonun kaşığa atlayanları canavar bunlar benide yiyecekler
[Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....]
[Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] kaşığı bu hael getirenlerde var [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] salihli demir köprüde avlana arkadaşlara manisalı öner kardeşler varmı böyle kaşığa atlayan canavarlar |
Alıntı:
Bu sizin elinizdeki balık (bıyılkı balığı) genelde her yeme gelirler özellikle (ekmek ve solucan) Manisa soma ilçesinde aynı sizin fota çektirdiğiniz yere benzeyen sevinçler barajı var orada bol miktarda var sazandan çok daha sert bir balıktır...;) |
ne yapalım arkadaşım bismillah yeni geldik forumu yeni tanıyacaz ayarlarız ok teşekürler ben sizi takip ediyorum 1 senedir takılayım bi dedim çok mücadeleci balık bu kaşıkla süper oluyor ben büyüklerin peşindeyim
|
Alıntı:
Yanlız eti sazana göre çok daha kılçıklıdır ama ettide lezzetlidir ama...;) İnşallah peşimde koştuğun ve arzuladığın irilikte balıkları yakalarsın,biz yıllar önce 6-7 kiloluğunu çekmiştik tabiyki suya girdeden çıkaramadık kenara...:);) |
tabi öner kardeş çıkaramadığım balıklarda oldu tutugunda zapdolmuyor bu balık
geçen sene salihli demir köprüye bi kez bizde gelmiştik güzel yerlerde avlanıyorsunuz bizim buralarda yok öyle yerler |
Alıntı:
|
evet yarışma oldu haberin varmı bilmiyrum ama bana çok yakın ora ben gitmiyorum
2 ton civarı yakalandı ordan israil |
Alıntı:
|
tebrikler yakışıklı balıkmış,etinin lezzetli olduğunu söylerler.
|
Alıntı:
eğer bu bıyıklı kaşığa geliyorsa yaşadık derim.gerçekten bıyıklımı? |
Saat 15:54. |