RASTGELSİN AMATÖR BALIKÇILIK FORUMLARI

RASTGELSİN AMATÖR BALIKÇILIK FORUMLARI (http://www.rastgelsin.org/forum.php)
-   DENİZ AVI (TEKNEDEN) (http://www.rastgelsin.org/forumdisplay.php?f=25)
-   -   2.7.2011 Çeşmealtı Raporu Yeni Resimler Sf:2 (http://www.rastgelsin.org/showthread.php?t=9401)

Raif Yelkenci 03-07-2011 22:27

2.7.2011 Çeşmealtı Raporu Yeni Resimler Sf:2

Uzun zamandır teknemizde misafir etmek istediğimiz Necati, Yağız ve Mehmet Boduroğlu arkadaşlarımızdan sadece müsait olan Necati ve oğlu Baki'nin katılımıyla gerçekleştirdiğimiz geceden bahsetmek istiyorum.:)

Ben tekneyi hazırlamak içinakşam 21.30'da limana geldim. Necati ve Engin kaptanı beklerken işlerimi bitirdiğimde takım bağlamaya başladım bu arada kurşunsuz iki iğneli sardalya bağladım ve birkaç metre ileri attım yaklaşık 15 dakika sonra kasnakta çok hafif kımıldama hissettim ve yüklenip resimde gördüğünüz 500 gr civarı levreği aldım.:)Daha sonra gelen arkadaşlarla Murat Baykent, İbrahim Zaralıoğlu'nun gittiği meraya doğru hareket ettik bu arada saat 23.00 olmuştu. Üç tekne sohbet,muhabbet derken sabah 7 gibi sonlandırdık.

Hava 1-3 yemlerimiz sardalya, mamun ve sülünezdi.Bizim teknede mercan yoktu İbrahimlerde vardı.Biz de birkaç karagöz istavrit ve kalamarla oyalandık.Unutmadan küçük bir iskorpit yakalayıp aynen geriye iade ettim.Bunun dışında bol miktarda yarım kova kadar gopez ve izmarit yakalayıp avı sonlandırdık.

Kalite olmasa bile güzel bir havada arkadaşlarla hoş vakit geçirdik.Tüm rastgelsin ailesine selamlar.:)

[Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....]

tigerson 03-07-2011 22:58

Tebrikler abi güzel bir av olmuş, necati abi paşalarla aynı familya dan diye karagözler yine sana sarmış:) :) :) maşallah abi;)

Balikci Alp 03-07-2011 23:34

Raif abi tebrikler :) Sen ava bereketli dememişsin ama sarıkanat ve kalamarların maşallahı var. Daha güzelleri nasip olsun.

pendikli balıkçı 04-07-2011 00:25

İyi bir av olmuş abi kalamarları bende çok beğendim.Size afiyet olsun.Avlarınız her daim bereketli olsun.Rastgele.

Necati ARAT 04-07-2011 14:00

Raif abim öncelikle davetin için teşekkür ederim..
İnan yaz rehaveti üzerine kendimizi Tatil moduna aldığımızdan sanırım hiçbirşey yapasım yoktu. Hatta Cumartesi günü Orhan abimizin arayıp
-Kamil hoca Foçodaymış hadi çocukları alıp gidelim demesine bile hiç tadım yok boşver dememe rağmen akşamki davetini geri çeviremedim..
Abdulbaki için de çok iyi oldu.. ilk defa tekne avına çıkacak olması beni biraz ateşledi ve daveti geri çeviremedim..
Haaa şunuda ayrı belirtmek isterim ki..Sizin gibi güzel abilerim ile birlikte olmak beni mutlu etti.. Benim kameramdanda çekilmiş bir kaç kare resmi buradan paylaşmak isterim..
Başta Sana ve İbrahim abime ..
Sonrasında engin abime ve İbrahim abimin eniştelerine çok teşekkür ederim..
Şimdi resimlere bir göz atalım..

rkacar 04-07-2011 14:14

tebrikler Balıklar da gayet güzel :D

sizin de dediğiniz gibi Balık Bahane Sohbet Şahane olmuş anlaşılan :D

Anıl ÜNALAN 04-07-2011 14:48

Tebrik ederim abi güzel görüntüler ortaya çıkmış :) Sansın senin baya yanındaymış doğrusu limanda otururken levrek almak yanlış görmüyorsam eğer kalamar takımı harici bir takımla kalamar yakalamak :) gerçekten değişik ve şanslı bir gün olmuş normalin aksine avlar gerçekleştirmişsiniz :)
Devamını diliyorum.

Raif Yelkenci 04-07-2011 19:25

Alıntı:

tigerson tafarından gönderildi (Mesaj 109623)
Tebrikler abi güzel bir av olmuş, necati abi paşalarla aynı familya dan diye karagözler yine sana sarmış:) :) :) maşallah abi;)

Ufuk teşekkürler kardeşim sizede rastgelsin sağlıkla kal.

Halil İplikçi 04-07-2011 19:44

Raif güzel bir gece avı yaşamışşınız kutlarım. Necati teknede hele gece
paşa bulman zor iyi mığrı gelmemiş yine de karagözü çekmişsin..:helal:
levrek te bonus olmuş raif kaptan:helal:

Raif Yelkenci 04-07-2011 20:31

Alıntı:

Balikci Alp tafarından gönderildi (Mesaj 109625)
Raif abi tebrikler :) Sen ava bereketli dememişsin ama sarıkanat ve kalamarların maşallahı var. Daha güzelleri nasip olsun.

Alp teşekkürler insanın konukları olunca daha güzellerini istiyor sende bilirsin ama genede şükür teşekkürler.

Saat 22:52.