![]() |
Merhaba.
Adım İlkan.İstanbul/Avcılar'da yaşıyorum.Yaşımın küçük olamasına rağmen amatör olarak balık avı yapıyorum ve bu işten büyük zevk alıyorum.Genç olmama rağmen hatalar yapabilirim bunun için şimdiden özür diliyorum ve büyüklerimin nasihatlarını bekliyorum herkese rasgele diyorum.:)
|
İlkan merhaba, öncelikle aramıza hoşgeldin diyorum. Eren'in de arkadaşın olduğunu düşünüyorum. çift imza açmışsınız ancak sen kendin adına yazmışsın. Karışıklığa sebep olmamak için ayrı profiller yaratırsanız daha iyi olacağını düşünüyorum, ancak bu tabi sizin tercihiniz.
Yaşının küçük olduğunu belirtmişsin. İmza ayarlarında yaşını da belirtirsen, burada bulunan büyüklerimiz de küçüklerimiz de sana hitapta kusurda bulunmazlar. Ayrıca yaşının küçük olmasının balık avcılığında bir önemi olduğunu düşünmüyorum. Neticede benim örneğin yaşım 37 olmasına rağmen hergün yeni birşeyler öğreniyorum, balıkçılık sevdam da çok eski değil. Tekrar hoşgeldin der, keyifli paylaşımlar dilerim. |
merhaba ilkan aramıza hoş geldin
|
her ikinizde aramıza hoş geldiniz.:)
zevk almak bir tarafa severek yapmak daha güzel işte o zaman zevkte alısın keyifte alırsın ;) yukarda uyarılmışsınız birdaha uyartmayın karışıklık olabilir.o yüzden ayrılın siz ;):D |
Aramıza hoşgeldiniz.Profil resmindeki kefal galiba kefal avını iyi bilirim. Gerekirse çok farklı takımlarda sana yardımcı olabilirim rastgele.Diğer avlarda da bilgim dahilinde (ama önce üstadlardan yararlan) tüyolar verebilirim.Tekrar hoşgeldin.Rastgelsin.
|
Eren veya İlkan Aramıza hoş geldiniz.İki kişi tek isimlede girseniz bir değil iki kişi sayılırsınız ve ona göre ücret ödersiniz.ŞAKA ŞAKA tabii .forumumuza üyelik ücretsiz olup herkese açıktır.elimizden geldiğince ,dilimizin döndüğünce yardımcı olmaya çalışırız.Katılımlarınızın sürekli olması dileğimle Rastgele.
|
Saat 00:30. |