![]() |
Arkadaşlar akşam üzeri tuttum bu balığı...
bu balık nedir?bilen varmı?
|
linki veriyorum burda yayınlayamadım.
[Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....]
[Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] |
İsmi lapindir bu balığın. Pek yenilen bir balık değildir ama irileri eh işte denebilecek lezzette.
|
teşekkür ederim yardımın için.akşam üzeri çanakkale boğazında tuttum.3 te mırmır aldım ama 2 si küçük.balık yok bu sene...
|
Denizlerimizin görüntü açısından en güzel gözüken balıkları arasındadır değişik renkte olanlarıda bulunmaktadır zehirli felan değildir ben hiç yemedim ama tadı pek güzel değildir.
Adı Lapin'dir. |
Tadı o kadar da kötü değildi.ya biz(tatlısuda avlananlar için) bir iki tür balık yediğimiz için ayırdedemedim.Ama tam akvaryuma konulacak balık Erdekte yakalamıştım çok güzel renkleri vardı.
|
Çorbası hiçte fena olmuyor.
|
Evet lapin bu balık.Renkleri gerçekten güzel oluyor.Birde bu tat konusunda yarım kilodan fazla gelen kaya balıkları oluyormuş onlarında çorbası iyi oluyormuş diyenler var.İskorpit değil ama onun çorbasıda yemeğide iyi oluyor.
|
cüneytin dediği gibi harika çorbası olan bi balık bi çok kliseden vaz geçirten bi tadı war çorbada fakat güzelce yapılması gerekir.
|
Alıntı:
|
Saat 15:14. |