![]() |
İlk balığım :)
Merhabalar...
3 haftadır bodrumdayım ve ılk defa olta atma fırsatı buldum... Bodrum-Torba sahilinde şansımı denedım ve bir süre sonra ilk ve son balığımı çektim :) [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] |
konu denız avı karadan taşıyabilir miyiz? yanlış yükleme :S
|
İlk balığın ısparoz, yeni başlayanların tuttuğu 2-3 balıktan biri :) ki benimde ilk balığım ısparozdu. Zamanla tecrübe kazandıkça daha güzel avlar yapacaksın şimdilik ısparozlarla antremanlara devam :)
|
Ben de Taygun gibi, Ozan antremanlara devam diyorum, avların bereketli olsun
sevgi ve ışıkla kal |
Hmm... turunun tam olarak ne oldugunu yenı ogrendım :)
inş devamıda gelir... yorumlarınız ıcın tesekkurler... |
amatör balıkçılara balıkçılığı sevdiren balıktır isparoz ve bence denizlerin en lezzetli balığı ki kaptan cousto da aynı şeyi sölemiş inşallah daha farklı avlarla tanışırsın sevgili kardeşim
|
:D ilk avına göre iyi sayılır en azından çakmaktan büyük :D devamını getirmen dileğiyle bol avlar dilerim
|
tskrlr degerli yorumlarınız ıcın...
|
İlk balığın hayırlı olsun. Zaman la öğrendikçe daha iyilerini tutarsın inşallah kardeşim.Rastgele.Merak ettiklerinide sor.Bu hobiden vazgeçmemen dileğiyle.
|
Tebrikler Ozan.ilk kez balığa çıkıpta hiç birşey yakalamadan dönen ve "birdaha balığa gitmem" diyen çok arkadaş gördük.En azından oltanın ucunda balığı hissetmişsin,kıyıya çekmiş,çakmakla resmini bile almışsın.yılmak yok tam gaz devam.Rastgele.
|
Saat 17:35. |