![]() |
16-17 Temmuz Karaburun
Selam Dostlar,
Kaburunda bu hafta hoş ve sııcaaaakk bir hava vardı :). Cumartesi 18:30 gibi olmama ragmen kıyıya gidesim gelmedi; pazar sabah haftanın yorgunluğu cokunce 5e kurdugum saati bir saat daha attırdım; 6 gibi ayakta idim. hemen yokuş aşagı yuvarlana yuvarlana kıyıya indim: walla işin ustası değilim o kadar bakınca kaç numara olduklarını hala anlamıyoru, ama sinek igne, madya ile başladım çalışmaya. ilk gelen en büyüğü, sırasıyla büyükten küçüğe sıralandılar; aslında 3-4 tane daha karagöz ve ısparoz vardı ama hepsini hasar vermeden geri gönderdim; bir daha ki gelişime kadar büyüyün dedim; hayırlısı artık. Bakalım resim işini halledebilecekmiyim.......Uuppss; web sayfasına yonlendirme yapmam gerekiyo sanki. Neyse bunu yazımı gondereyim; bu arada resmin çaresine bakayım. :) sevgi ve ışıkla kalın |
[Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....]
By [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] at 2011-07-18 [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] By [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] at 2011-07-18 Olmuş mu bakalım :) |
sıcak olmasına rağmen keyifli olduğu belli oluyor.:)
elinize sağlık .:) |
Sepetteki müren galiba,iki tokat atıp salsaydın keratayı.Karaburunda kanlıkaya felaket iş yapıyordu ama çok dik,hata kaldırmayacak bir yer,dik olduğu için,rahatsızlığımdan dolayı ben gidemiyorum,madem o tarafa gidiyorsun bi dene derim ben.
Benim Atalarımda Denizli-Çivrilli,Rahmetli babamda Çivrilde,( yani sıpacı derler oralara) eğer nasip olursa Cuma akşamı Uşak üzerinden Çivrile,kabir ziyareti dualardan sonra,Dinar üzerinden hanım köy Afyon-Bolvadine yolculuk var.eğer talep gelirse gezi fotolarını yüklerim. Neyse konu balıktan açılmıştı nerelere geldi :) Avın büyük,sağlığın iyi olsun,kendine iyi bak. |
daha bereketli avlara inşallah:)darısı bizim başımıza :)
|
Önder Abi, saldık denize amd tokat kısmına herhalde cesaret edemezdim; yakalarsa koparmadan bırakmaz diye bilirim müreni. zaten sürpriz oldu gelişi, başka sürpriz yapmadan gitti. :)
Hasan Abi, Onur, iyi dilerkleriniz için teşekkür ederim :) bereketiniz bol iğneniz keskin olsun. sevgi ve ışıkla kalın |
Alıntı:
Alıntı:
Allah hayırlı yolculuklar nasip etsin..;) |
Avlar iyiymiş.Daha iyileri rastgelsin.Müren baya uğraştırmıştır.Afiyet olsun.
|
Tebrikler
Avınız bereketli olsun. |
Sargozlar gayet güzel gözüküyor abi.
Devamını ve daha güzellerinin yine seninle olmasını diliyorum. |
Saat 00:44. |