RASTGELSİN AMATÖR BALIKÇILIK FORUMLARI

RASTGELSİN AMATÖR BALIKÇILIK FORUMLARI (http://www.rastgelsin.org/forum.php)
-   DENİZ AVI KARADAN (http://www.rastgelsin.org/forumdisplay.php?f=2)
-   -   16-17 Temmuz Karaburun (http://www.rastgelsin.org/showthread.php?t=9456)

Alparsbeğ 18-07-2011 08:38

16-17 Temmuz Karaburun

Selam Dostlar,

Kaburunda bu hafta hoş ve sııcaaaakk bir hava vardı :). Cumartesi 18:30 gibi olmama ragmen kıyıya gidesim gelmedi; pazar sabah haftanın yorgunluğu cokunce 5e kurdugum saati bir saat daha attırdım; 6 gibi ayakta idim.
hemen yokuş aşagı yuvarlana yuvarlana kıyıya indim:
walla işin ustası değilim o kadar bakınca kaç numara olduklarını hala anlamıyoru, ama sinek igne, madya ile başladım çalışmaya.
ilk gelen en büyüğü, sırasıyla büyükten küçüğe sıralandılar; aslında 3-4 tane daha karagöz ve ısparoz vardı ama hepsini hasar vermeden geri gönderdim; bir daha ki gelişime kadar büyüyün dedim; hayırlısı artık. Bakalım resim işini halledebilecekmiyim.......Uuppss; web sayfasına yonlendirme yapmam gerekiyo sanki. Neyse bunu yazımı gondereyim; bu arada resmin çaresine bakayım. :)

sevgi ve ışıkla kalın

Alparsbeğ 18-07-2011 08:59

[Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....]
By [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] at 2011-07-18

[Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....]
By [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] at 2011-07-18

Olmuş mu bakalım :)

Hasan BALIKÇI 18-07-2011 11:26

sıcak olmasına rağmen keyifli olduğu belli oluyor.:)
elinize sağlık .:)

muhabbetci 18-07-2011 11:35

Sepetteki müren galiba,iki tokat atıp salsaydın keratayı.Karaburunda kanlıkaya felaket iş yapıyordu ama çok dik,hata kaldırmayacak bir yer,dik olduğu için,rahatsızlığımdan dolayı ben gidemiyorum,madem o tarafa gidiyorsun bi dene derim ben.

Benim Atalarımda Denizli-Çivrilli,Rahmetli babamda Çivrilde,( yani sıpacı derler oralara) eğer nasip olursa Cuma akşamı Uşak üzerinden Çivrile,kabir ziyareti dualardan sonra,Dinar üzerinden hanım köy Afyon-Bolvadine yolculuk var.eğer talep gelirse gezi fotolarını yüklerim.
Neyse konu balıktan açılmıştı nerelere geldi :)
Avın büyük,sağlığın iyi olsun,kendine iyi bak.

Onur ADIGÜZEL 18-07-2011 11:55

daha bereketli avlara inşallah:)darısı bizim başımıza :)

Alparsbeğ 18-07-2011 12:10

Önder Abi, saldık denize amd tokat kısmına herhalde cesaret edemezdim; yakalarsa koparmadan bırakmaz diye bilirim müreni. zaten sürpriz oldu gelişi, başka sürpriz yapmadan gitti. :)

Hasan Abi, Onur, iyi dilerkleriniz için teşekkür ederim :) bereketiniz bol iğneniz keskin olsun.

sevgi ve ışıkla kalın

adolomorola 18-07-2011 18:13

Alıntı:

Alparsbeğ tafarından gönderildi (Mesaj 110316)
Selam Dostlar,

Kaburunda bu hafta hoş ve sııcaaaakk bir hava vardı :). Cumartesi 18:30 gibi olmama ragmen kıyıya gidesim gelmedi; pazar sabah haftanın yorgunluğu cokunce 5e kurdugum saati bir saat daha attırdım; 6 gibi ayakta idim.
hemen yokuş aşagı yuvarlana yuvarlana kıyıya indim:
walla işin ustası değilim o kadar bakınca kaç numara olduklarını hala anlamıyoru, ama sinek igne, madya ile başladım çalışmaya.
ilk gelen en büyüğü, sırasıyla büyükten küçüğe sıralandılar; aslında 3-4 tane daha karagöz ve ısparoz vardı ama hepsini hasar vermeden geri gönderdim; bir daha ki gelişime kadar büyüyün dedim; hayırlısı artık. Bakalım resim işini halledebilecekmiyim.......Uuppss; web sayfasına yonlendirme yapmam gerekiyo sanki. Neyse bunu yazımı gondereyim; bu arada resmin çaresine bakayım. :)

sevgi ve ışıkla kalın

Metin bey güzel bir gün yaşamış tavalıkları çıkartmışsınız efiyet bal şeker olsun..;)

Alıntı:

muhabbetci tafarından gönderildi (Mesaj 110325)
Sepetteki müren galiba,iki tokat atıp salsaydın keratayı.Karaburunda kanlıkaya felaket iş yapıyordu ama çok dik,hata kaldırmayacak bir yer,dik olduğu için,rahatsızlığımdan dolayı ben gidemiyorum,madem o tarafa gidiyorsun bi dene derim ben.

Benim Atalarımda Denizli-Çivrilli,Rahmetli babamda Çivrilde,( yani sıpacı derler oralara) eğer nasip olursa Cuma akşamı Uşak üzerinden Çivrile,kabir ziyareti dualardan sonra,Dinar üzerinden hanım köy Afyon-Bolvadine yolculuk var.eğer talep gelirse gezi fotolarını yüklerim.
Neyse konu balıktan açılmıştı nerelere geldi :)
Avın büyük,sağlığın iyi olsun,kendine iyi bak.

Önder abi bol bol fota çek şimdi sen Bolvadine geçince bir turna avı bile yaparsın belkide...;)
Allah hayırlı yolculuklar nasip etsin..;)

pendikli balıkçı 19-07-2011 16:41

Avlar iyiymiş.Daha iyileri rastgelsin.Müren baya uğraştırmıştır.Afiyet olsun.

muratdogan 19-07-2011 18:51

Tebrikler

Avınız bereketli olsun.

Anıl ÜNALAN 20-07-2011 09:12

Sargozlar gayet güzel gözüküyor abi.
Devamını ve daha güzellerinin yine seninle olmasını diliyorum.

Saat 00:44.