![]() |
Saroz Körfezi mırmır avım
selam dostlar ilk raborum olsun hem kaynaşma hem tanişma :) gecen hafta arası balık avı ve bir gezi yapalim diye çiktik yola önce enez e giddik gezdik limana uğradık sülünes yem aldık 4 paket biraz gezdik tarih yerleri ve akşam üstü av yerimize doğru çiktik yola yer saroz körfezi uzunkum plaj ı herkez sakalr merayı ama ben saklamamm :D av yerimize vardık cadırı kurduk ve yine aldım küreği başladim kumun kenarindan solucan çikarmaya :) 1 saat sonra oltamı attim başladim beklemeye ve ilk vuruş oldu cektim 1 çupra :) yüzler güldü onu temizleyip ateşe hemen :D neyse hava karardı ve başladim yavaş yavaş mırmır çekmeye iyi gidiyordu gece saat gec vakite kadar yakaladım 5 mırmır artık yorulmuştum cadırıma cekilip yattim sabah kalktim balıkları temizledim buz dolapa koydum ve denize girip yüzdüm kahvalti edip oradan ayrildik kısa olarak anlatmaya caliştim saygilar :)
[Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] |
Abi iyi bir av ve tatil olmuş.İnşallah daha iyileri olur.Rastgele.
|
Abi birde Çanakkale'de de baya mırmır çıkıyor.
|
Tebrikler abi hem gezmiş hem balık yakalamışsınız.
Devamını diliyorum :) |
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Tebrikler ve bizlerle paylaştığınız için teşekkürler. Küçükken oltamı ve çadırımı alır, Tekirdağ'dan Saros'a balık tutmaya giderdim. 2 gün kalır tekrar dönerdim, çok iyi balık yapardı oralar..
|
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Saat 15:07. |