![]() |
Baba,Oğul ALABALIK avı... :)
[Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....]
[Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] Güçlüydü ama ben daha güçlüyüm :) [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] Orda bir CENNET var uzakta... :) [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] Büyük alanın oltaya yapışması bile tuhaf :) [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] Fatih GEÇGEL hayratı. :) [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] Şarksı olan bir dereden... :) [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] En sağdaki benim ki. :) [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] İLk avlak... [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] Gün sonu Fatih GEÇGEL 1 -Abidin GEÇGEL 3 [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] Salındı geri ... :) [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] Yorumsuz... [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] Günün ilk alası. [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] Babam :) [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] Av 3 gün sürmüştür,sirkülere uygun olarak mepps ile avlanılmış ve boy ve sayı limitleri aşılmamıştır...Av 2 kişi tarafından gerçekleştirilmiştir...Fotolar arasındaki oltamdaki küçük balık geri salınmıştır.Toplam 9 balık alıkoyunmuştur...Bu arada babam büyük balığı yakalayınca oltayı taktım sanıp balığı bir sıçratmıştı , balık az kalsın karaya çıkıyordu :) Evde hala uzun kanat mepps , kısa kanat mepps kavgası var.Bölünmeye gidiyoruz :) |
Fotoğraflarda sorun var. Facebook üzerinden fotoğrafları yüklerken izin seçeneklerinde herkes derseniz burada görünür. Şuan biz göremiyoruz.
|
anladığım kadarıyla bereketli bir av olmuş kardeşim paylaşım için teşekkürler:helal:
|
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Evet şimdi gördük balıklar.
Tebrik ederim bunlar sanırım doğal kırmızı benekli alabalık. |
Alıntı:
|
Desenleri çok güzel bu balıkların ya :) çok hoşuma gidiyorlar.
Güzel av güzel görüntüler. Devamını dilerim.. |
Alıntı:
|
Sevgili Kardeşim.
Silkülere uyarak süper bir av yapmışsın. Seni tebrik ederim. Kırmızı benekli ala balığın tadını unutmaya başladım :( . Gerçekten balıklar çok güzel görünüyor. Tebrikler |
Saat 21:50. |