RASTGELSİN AMATÖR BALIKÇILIK FORUMLARI

RASTGELSİN AMATÖR BALIKÇILIK FORUMLARI (http://www.rastgelsin.org/forum.php)
-   TARTIŞMA, SOHBET ve HABERLER (http://www.rastgelsin.org/forumdisplay.php?f=7)
-   -   Arkadaşlar Bu Siteyi Sık Kullanılanlara Ekleyin (http://www.rastgelsin.org/showthread.php?t=950)

rüzgar2 17-02-2006 21:25

Arkadaşlar Bu Siteyi Sık Kullanılanlara Ekleyin

Değerli arkadaşlarım ben forumlarda Internet Download Manager in full sürümünü ararken bu siteyle karşılaştım..Buradan istediğiniz programın aramasını yaptırıyorsunuz ve oda size programı crackını serialini vs.nerden bulacağınızı gösteriyor..Gerçekten güzel...Yalnız verilen adresler seçili değil kopyalayın ve explorer a yapıştırın öyle bulun...Programınızı indirmeden önce crackınızı indirin ki bazen silinmiş oluyor..

Lütfen Dikkat:Dosyaları indirdiğiniz zaman özellikle cracklara virüs taraması yaptırın...Dosyaları tarama yaptırmadan açmayın...

[Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....]

levrek 17-02-2006 21:53

Aman Sami,viruslara-trojanlara dikkat!!!

rüzgar2 17-02-2006 21:59

Erol Kaspersky Anti-Virüs Beta 2 6.0.0.262 Kaspersky Anti-Hacker 1.8.180 kullanıyorum ve kuş değil sivrisinek bile uçmuyor...Vallaha herşey var bu sitede...Benim tavsiyem..Siz indirmek istediğinizi bana özelden atın ben sizin yerinize kontrol edip linkleri vereyim...

levrek 17-02-2006 22:00

1 Eklenti(ler)
Arkadaşlar,aşağıdaki küçük bir program,hazır seriall,crack ve cover araması yapıyor ,bir deneyin,pop,trojan vs.şeyleri ayıklanmış olarak aradığınızı size direk indiriyor,sevgilerimle

levrek 17-02-2006 22:02

Sağolasın Sami,keşke sitede birde fihrist olsaydı,ya da arama barı...

rüzgar2 17-02-2006 22:15

Sevgili Erol bende bu programı kullanıyordum ama kaspersky bu programın bağlandığı sitelere kırmızı uyarı veriyor ve bloke koyuyor..Benim sana tavsiyem buralardan crack indirme..Örnek [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] vs...Bu sitelerden indirdiğiniz cracklar da %90 trojan vardır..Ama serial arıyorsanız problem yok...

rüzgar2 17-02-2006 22:16

Alıntı:

levrek tafarından gönderildi
Sağolasın Sami,keşke sitede birde fihrist olsaydı,ya da arama barı...

Var Erol sitede...

uzman 17-02-2006 23:50

Alıntı:

rüzgar2 tafarından gönderildi
Değerli arkadaşlarım ben forumlarda Internet Download Manager in full sürümünü ararken bu siteyle karşılaştım..Buradan istediğiniz programın aramasını yaptırıyorsunuz ve oda size programı crackını serialini vs.nerden bulacağınızı gösteriyor..Gerçekten güzel...Yalnız verilen adresler seçili değil kopyalayın ve explorer a yapıştırın öyle bulun...Programınızı indirmeden önce crackınızı indirin ki bazen silinmiş oluyor..

Lütfen Dikkat:Dosyaları indirdiğiniz zaman özellikle cracklara virüs taraması yaptırın...Dosyaları tarama yaptırmadan açmayın...

[Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....]

Teşekkürler Sami...

levrek 18-02-2006 04:14

aha da ben atlamışım orası,genelde bende oradan serialleri aldığım için ki uyarı almamışım,iyi oldu bunu söylediğin,sağolasın

Saat 23:54.