![]() |
30.07.2011 kıyı avımız
Bu hafta anıl, taygun ve misafirimiz olarakta ibrahim le birlikte yeni bir yer bulmak üzere yola çıktık şansımızdan hava çok yatıktı gece başlıyan avımızı gün aydınlandıktan sonra gelen balıklar yer hakkında olumlu cevaptı hava av için uygun değildi o halde bile bizleri boş çevirmedi
0.26 msina,4 no iğne,macun [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] |
Sevgili Murat, tebrikler...:helal:Maşallah emekler boşa gitmemiş...;)
|
Eksik olan eklemeleri de yaptım :) Taygunun kaçırış videosuyla senin yatış fotoğraflarını şimdilik koymuyorum onlarda elimde birer koz olarak kalsın ki daha sonra size karşı kullanayım :)
Çok keyifli bir av yaşadık sabaha kadar gülmekten ve konuşmaktan çenem ağrıdı desem yeri var :) Bu güzellikte bir kadroyla daha güzel avlara imza atarız umarım :) |
Çok güzel bir av oldu Murat abi teşekkür ediyorum gerçekten çok keyif aldım.
İnşallah en kısa sürede daha güzel bir havada tekrarlarız. |
Alıntı:
YET OLSUN.:helal: |
Alıntı:
Alıntı:
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Vay sitemizin bıçkın delikanlıları güzel bir av geçirmişsiniz balıklarda şahane tüm ekibi kutluyorum.
|
Alıntı:
Sanayi tipi koli bantı hazılayalım bir dahaki ava :) Bu arada İshak ve Turgay abilerim teşekkürler güzel sözleriniz için inşallah daha iyileri sizlere nasip olsun. |
Alıntı:
afiyet olsun darısı bizim başımıza |
Saat 16:59. |