![]() |
31 Temmuz Güzelbahçe avı
Cumartesi balıktan dönerken hızımızı alamadığımızı farkettik ve pazar günü içinde bir plan yaptık. Planımız sabahın erken saatinde çıkıp güzelbahçe açıklarında çapariyle istavrit yapmaktı. 2 Üstadı yanıma alınca dedim ki tamam balığın kökünü kazır bunlar o yüzden ben olta atma gereği bile duymadım :D ama hava çok kararsızdı resmen mevlana gibi döndü durdu bu yüzden de pek balık yapmadı.
Sabahın 4 ünde uyanmanın uykusuzluğu üstümüzden atıldıktan sonra asıl hedefimizde olan onun için balığı bahane ettiğimiz hoş sohbetimiz başladı ve avımız sonlanana kadar eğlenceli saatler geçirdik. Avımızı saat 9 civarında sonlandırdık ve daha sonra liman kahvesinde 2 el ihaleli batak çevirdik :) Hakan Supçin, Murat Çakmakçı ve diğer arkadaşlara teşekkür ediyorum :) [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] |
Anıl noldu bu balıklara,bizde Urlada 2 tur yaptık tık yok,ama yılmak yok,balığa devam.Güzel günler gelecek,avlarında bol şanslar.
|
Anıl Avınız güzel olmuş tebrik ederim
İnşallah daha bereketli avlar da yaparsınız rastgele |
Alıntı:
Alıntı:
|
Anılcım bu ne hız böyle, maşallah güzel bir av olmuş.
İnşallah bir daki sefere hem balık hemde sohbet bol olur. |
Alıntı:
Umarım beraber olur abi ;) |
tum ekbı tebrık ederım bereketlı bır av olmus paylasım ıcın tesekkurler emegınıze saglık
|
Anıl,paylaşım için teşekkürler.Hakan ve Murat kardeşimizlede tanışmak nasip oldu.Her ne kadar sohbetimiz kısa sürmüş olsa da en azından tanışmış olduk.Gerçekten balık bir coşuyor bir kayboluyor.Bir önceki güne göre bu gün daha verimsizdi.Önümüzdeki günler umuyorum daha verimli günlerimiz olur..
|
Anıl güzel balıklar elinize sağlık tüm ekibi kutlarım.
|
anıl balık bahane sohbet şahane
çok güzeldi batakta ilk evvel sizi yemledim yannış anlamayın;) bidaha bende oyun bırakamazsınız;)hakan abin nasıl :'( du :D |
Saat 09:48. |