![]() |
KKTC den Selam
Herkese selamlar,
Adım Ekrem 1951 doğumluyum, KKTC Mağusa da ikamet ediyorum. Amatör olta ve amatör su altı balıkçılığına müthiş ilgim var.Meslek itibariyle yeni yeni olta balıkçılığına zaman ayırmaya başladım. Böyle bilgi dolu, güzel bir siteden, bu işte tecrübeli, bilgili kişilerden ne kaparsak kardır diyorum. ve üye oldum.Malum öğrenmenin yaşı yok. Sevgiler |
Ekrem biladerim öncelikle aramıza hoş geldin.Kalıcı ve keyifli paylaşımların olsun.Site içersinde dolaştığın sürece her türlü bilgiye ulaşmanız mümkün.Fakat ulaşamadığın bilgiler olursada size bilgisi olan arkadaşlarımız seve seve yardımcı olacaklarına inanıyorum
|
Ekrem abi aramıza hoş geldin, keyifli paylaşımlar dilerim.
|
teşekkür
Süleyman Karabulut bey
Çok teşekkür ederim göstermiş olduğunuz ilgi ve verdiğiniz bilgiden dolayı.Bulamadığım ve öğrenmek istediğim konu olursa ilk sizi meşgul edeceğim. saygılar. |
arkadaşlar hepinize teşekkür ederim.
|
Ekrem abi aramıza hoş geldiniz kalıcı keyifli paylaşımlar dilerim
aradıkları burda bulacağından eminim takıldığında beni arayabilirsin yardımcı olurum:helal: |
Ekrem bey aramıza hoş geldiniz.keyifli paylaşımlar dilerim.Rastgele.
|
Alıntı:
|
SÜLEYMAN ABim.. Bende bu limanin bereketi nerdendir diye soruyorum . O limanın dalgakıranlarında azmi balık tuttuk biz arkadaşlarnan. O yuzden verdiğin emeğe sağlık ^^.
|
Saat 04:30. |