![]() |
Manisa Salihli güzel bir gün 25.08.2011
bayram öncesi tatile erken çıktım gecen hafta somadaydım ama güzel geçmediği için yazmadım:( salihlide yüzümüz güldü.ibrahim abimde fabrikadan iznini aldı ve doğru salihliye gittik 1 gece konakladık saat 15.00 ten gece yarısına kadar rüzgar yordu bizi neyseki gece kesildi sabaha karşı güzelleşti 6 parça balık aldık avdan fotoğraflar. fotolar telden çekilmiştir..:)
[Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] İBRAHİM ABİ ORUÇLU ZOR SAATLER:) [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] İFTARLIK:) [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] ibrahim abinin bittiği an ve mutlu son:) allah kabul etsin. [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....][/url] [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] ve mutlu buluşma:helal: [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....][/url] [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] |
Cihan kardeşim bu ne güzellik paylaşım için teşekkürler havanın bozuk olmasından dolayı bu balıksız geçen günlerimizde gözümüzü gönlümüzü açtın tebrikler:helal:avlarının devamını dilerim
|
teşekkür ederim abi evet ya bu rüzgarlar mahvetti bizi keyif kaçırıyor.
|
Alıntı:
Alıntı:
teşekkür ederim abi evet ya bu rüzgarlar mahvetti bizi keyif kaçırıyor. |
Tebrikler emekler karşılıksız kalmamış inşallah daha güzel avlara.
|
Gerçekten çok güzel bir paylaşım olmuş tebrik ediyorum.
|
Alıntı:
|
kardeşim emeğine sağlık avımızı güzel bol fotolu anlatmışsın herkese teşekkür ederim
|
Güzel sazan gerçekten.Şansın açık olsun.
|
oyyy oyyy oyyy cihan kardeşim ellerine sağlık trofe yapmışsın emeğine deymiş afiyet şeker olsun
|
Saat 03:06. |