![]() |
Tüm Rastgelsin Ailesinin, Ramazan Bayramı Mübarek Olsun
Bayramlar, dargınlıkların unutulduğu, insanların barıştığı, kardeşçe kucaklaştığı günlerdir.
Bayramlar, milli ve dini duyguların, inançların, örf ve adetlerin uygulandığı bir toplumda millet olma şuurunun şekillendiği, kuvvetlendiği günlerdir. Sevgi dolu ve huzurlu nice bayramlar geçirmek dileğiyle. |
Teşekkürler İsmail Abi.
Seninde bayramın mübarek olsun nice sağlıklı ve mutlu bayramlar geçirmeni dilerim. |
Teşekkürler İsmail kardeşim, sizlerinde ramazan bayramınız kutlu olsun..
|
Ramazan
Sayın Rastgelesin ailesi hepinizin ramazan bayramını içten şimiden tüm kalbimle baramınızı kutluorum birçoğunuzla yüzyüze tanıştım hani rastgelsin ailesi diyorum ya laftan deil gerçekbir abi gibi yaklaştınız hepiniz hepinize çok teşekkür ederek bayramınızı kutluyorum hayırlı bayramlar diliyorum . he bu arada işallah bayramın 2.günün akşamından 3gün akşamüstünekadar ava çıkıorum işallah iyi paylaşımlar yaparım hayırlı bayramlar diliyorum
|
Doğukan'cım senin ve aileninde bayramı kutlu olsun.Nice nice bayramlarda yine hep birlikte kutlayabilme umudumla...Çıkacağın avda da rastgelmesi dileğimle...
|
mübarek bayram
sayın isencan ,ince düşüncenizden ötürü teşekkür ediyor aynı dilekleri siz aileniz ve sevdikleriniz için diliyorum sevgilerimle.
|
Herkesin bayramını kutlar, hayırlara vesile olmasını dilerim.
|
Teşekkürler ismail abi cümlemizin
|
Teşekkürler İsmail abi Allah bu bayramlarda barış ve kardeşliğimizi pekiştirsin inşallah...
|
herkesin bayramı mübarek olsun
|
Saat 15:02. |