![]() |
3 Eylül 2011 Güzelbahçe avım
öncelikle herkese selamlar,
bu mesaj forumda açacağım ilk konu olacağından bi hata veya eksiğim olursa kusura bakmayın. tarih: 03.09.2011 yer: güzelbahçe hava durumu: rüzgarlı denizin durumu: dalgalı hemen hemen her cumartesi gecesi alışkanlık haline getirmiş olduğum balık avı için gündüz hazırlıklarımı yaptım ve akşam yemeğimi yedikten sonra yavaş yavaş yola çıktım. güzelbahçeye vardığımda saat 22.00 civarlarıydı. yemciden yemlerimi aldıktan sonra iskeleye gittim, iskelede arkadaşlık kurduğum nazım abi ordaydı beni görünce sabahlarmıyız dedi bende onun için geldim dedim. meğer avlanmaya gelen çoğu kişi denizin halini görünce yemleri bırakıp evlerine gitmişler. neyse oltamı hazırladım suyla buluşturdum ve başladık nazım abi ile muhabbete, saat gecenin bi yarısı oldu ne onun oltada tık var ne benim oltada (bu arada hala balık tutmak için gelen denizi gördükten sonra gidenler olmaya devam ediyor) saat tam 01:30 da ilk vuruş benim oltama geldi iyi bir mücadelenin sonunda iri bir mırmır'ı sepete yolladık. mırmırdan sonra isparoz, lidaki derken oltam havaya zıpladı hemen balığımızı tasmaladıktan sonra hiç uğraşmadan rahat bir şekilde kıyıya mırmırla aynı boyda iri bir eşkina aldım. gece boyunca oltalarımıza saldıran büyük balıklar misinam ve köstek takımım 0.40mm olmasına rağmen kıyıya yaklaşmadan takımları kesip kesip götürdüler hatta takımın birini çift misina ile yapmama rağmen oda gitti, tam birtanesini iskeleye alacağım sırada misinam oltanın ucuna takıldı karaya 1mt kala balık gözümün önünde misinayı kesti gitti neyse ki gün sonunda aileyi doyuracak kadar balık yapmıştım güneşin doğması ile beraber oltamı toplayıp nazım abi ile beraber evlerimizin yolunu tuttuk. bunlarda avımdan kareler... [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] Uploaded with [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] Uploaded with [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] Uploaded with [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] Uploaded with [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] |
Kardeşim ellerine sağlık çok da güzel olmuş tebrikler bir hatırlatma imza ayarınıda yaparsan memnun oluruz hoşçakal aramıza hoş geldin.
|
Erol kardeşim paylaşım için teşekkürler.çok güzel bir av gecesi geçirmişsin. Şu sıralar kıyıların balık yapma zamanı,orası benim bildiğim bileli çok güzel av verir.Paylaşımlarının ve güzel avlarının devamını dilerim.
|
yani ozlemisiz boyle guzel hikayeleri tebrikler :)
|
Paylaşım için teşekkürler kardeşim :helal:
ellerine emeğine sağlık balıklar çok güzel geldi gözümüz gönlümüz açıldı |
Hoş geldin keyifli paylaşımlar.Balıklar çok güzel afiyet olsun.
|
Hoşgeldiniz, şansınızın hep bol olması dileğiyle..
|
Balıklar gerçekten çok güzel, daha güzel avların yine sizinle olmasını dilerim.
Güzelbahçe ikinci limandayız Süleyman kaptan ve ben oraya yolunuz düştüğünde mutlaka bekleriz ;) Hoşgeldiniz.. |
Tebrikler,çok güzel bir av olmuş,elinize sağlık.
|
Erol bey sabrın ve sebatın sonu her zaman bereket oluyor. Paylaşım için teşekkürler, çok güzel bir av olmuş. Ancak 0.40 çift kat misinayı kopartan balığın nasıl bir canavar olduğunu çok merak ettim. Balon balığı değil ise Lüfer olabilir diye düşünüyorum.
Daha önce Fethiye-Göçek de aynı olay başıma gelmişti. 0.20 ile başladığım takımı 0.40 a kadar çıkartmak zorunda kalmıştım. Takım suya girer girmez kuvveti bir vuruşla misina kopuyordu. Hatırladığım kadarı ile 5 veya 6 ıncı takımda iri bir balon balığı yakaladım. Yanından gelen eşi yakaladığımdan da büyüktü. |
Saat 23:44. |