RASTGELSİN AMATÖR BALIKÇILIK FORUMLARI

RASTGELSİN AMATÖR BALIKÇILIK FORUMLARI (http://www.rastgelsin.org/forum.php)
-   TATLI SU AVI (http://www.rastgelsin.org/forumdisplay.php?f=105)
-   -   Alabalık avlarım (http://www.rastgelsin.org/showthread.php?t=9706)

akinyildiz81 13-09-2011 09:03

Alabalık avlarım

bu yıl memleketim olan Tunceli'de yaptığım alabalık avlarından bir kaç kare paylaşmak istedim.Balıkların tamamında mepps2comet ve mepps 2aglia versiyonlarını kullandım. yıllar önce içinde alabalık olmayan ve derelere karışmayan sazlıklara gökkuşağı yavruları salmıştık.balık varmıdır diye tatilimin son günü denedim bayağı maya tutmuş bizim mekan.umarım beğenirsiniz.saygılar..

[Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....]

BalıkcıGenc 13-09-2011 09:51

akın abi ellerin sağlık güzel balıklar tutmuşsun. keşke herkes deniz canlılarına saygılı olsa ve dediğin gibi balık yavruları salmak çok güzel bi olay. keşke heryerde salınsada daha çok balık olsa.kimse tırı vırı kullanılmasa daha güzel bi doğa bizlerin olacaktır yine.

avlar 13-09-2011 10:03

Gerçekten yaptığınız maya tutmuş, tebrik ederim.

kaptankarabulut 13-09-2011 15:16

Eee Akın,ekmişsin zamanında şimdi de biçmişsin.Ne kadar güzel bir davranış olmuş.Paylaşımın için çok teşekkürler..Afiyet olsunlar..

TUĞYAN 13-09-2011 17:08

Akın kardeşim gercekten güzel resimler eline emeğine sağlık rasgelsin

akinyildiz81 13-09-2011 17:17

Alıntı:

BalıkcıGenc tafarından gönderildi (Mesaj 112469)
akın abi ellerin sağlık güzel balıklar tutmuşsun. keşke herkes deniz canlılarına saygılı olsa ve dediğin gibi balık yavruları salmak çok güzel bi olay. keşke heryerde salınsada daha çok balık olsa.kimse tırı vırı kullanılmasa daha güzel bi doğa bizlerin olacaktır yine.

doğrusun kardeşim bu tırıvırı zaten bitirdi balığı

akinyildiz81 13-09-2011 17:22

Alıntı:

kaptankarabulut tafarından gönderildi (Mesaj 112488)
Eee Akın,ekmişsin zamanında şimdi de biçmişsin.Ne kadar güzel bir davranış olmuş.Paylaşımın için çok teşekkürler..Afiyet olsunlar..

abi aslında üreyip çoğalacağına hiç inanmıyorduk ama sazlık kefal ve alabalık dolmuş.hepside trofe balıklar olmuş en güzeli kimse ağ,serpme,tırıvırı vs atamaz buraya hatta olta bile atılacak gibi değil.bu yıl 100 kadar kırmızı pullu alabalığı geri saldım videolarınıda yayınlayacağım . doğal alabalıkların nesli tükenmek üzere.yakalaması bırakması tadı bu kadar güzel olan başka balık yoktur tatlı suda.

Tuncay GÜNAY 13-09-2011 19:07

akın kardeş balıklar çok güzel 4. foto ya bittim resmen yüreğine sağlık şimdi oradan balık tutan herkez sana dua edecek

Murat ÇAKMAKÇI 13-09-2011 19:11

:helal:Akın emeğine sağlık kardeşim paylaşım için teşekkürler:helal:

drasty41_41 13-09-2011 22:49

akın'cım harika kareler ellerine sağlık bilinçli avcının hali başka oluyor .

Saat 13:47.