![]() |
Alabalık avlarım
bu yıl memleketim olan Tunceli'de yaptığım alabalık avlarından bir kaç kare paylaşmak istedim.Balıkların tamamında mepps2comet ve mepps 2aglia versiyonlarını kullandım. yıllar önce içinde alabalık olmayan ve derelere karışmayan sazlıklara gökkuşağı yavruları salmıştık.balık varmıdır diye tatilimin son günü denedim bayağı maya tutmuş bizim mekan.umarım beğenirsiniz.saygılar..
[Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] |
akın abi ellerin sağlık güzel balıklar tutmuşsun. keşke herkes deniz canlılarına saygılı olsa ve dediğin gibi balık yavruları salmak çok güzel bi olay. keşke heryerde salınsada daha çok balık olsa.kimse tırı vırı kullanılmasa daha güzel bi doğa bizlerin olacaktır yine.
|
Gerçekten yaptığınız maya tutmuş, tebrik ederim.
|
Eee Akın,ekmişsin zamanında şimdi de biçmişsin.Ne kadar güzel bir davranış olmuş.Paylaşımın için çok teşekkürler..Afiyet olsunlar..
|
Akın kardeşim gercekten güzel resimler eline emeğine sağlık rasgelsin
|
Alıntı:
|
Alıntı:
|
akın kardeş balıklar çok güzel 4. foto ya bittim resmen yüreğine sağlık şimdi oradan balık tutan herkez sana dua edecek
|
:helal:Akın emeğine sağlık kardeşim paylaşım için teşekkürler:helal:
|
akın'cım harika kareler ellerine sağlık bilinçli avcının hali başka oluyor .
|
Saat 13:47. |