RASTGELSİN AMATÖR BALIKÇILIK FORUMLARI

RASTGELSİN AMATÖR BALIKÇILIK FORUMLARI (http://www.rastgelsin.org/forum.php)
-   Tanışma (http://www.rastgelsin.org/forumdisplay.php?f=16)
-   -   Bazıları balık tutar bazılarıda balığa bakar (http://www.rastgelsin.org/showthread.php?t=9710)

Tuncay GÜNAY 13-09-2011 18:39

Bazıları balık tutar bazılarıda balığa bakar

sevgili dostlar uzunca bir süredir işlerimin yoğun bir şekilde kesat olması nedeni ile balığa gidemediğim için yaylaşım yapmamıştım :( balığa giden tutar ya gidemeyen ne yapar benim gibi alır çoluğu çocuğu balıklara bakmaya gider. :)))) 07/09/2011 tarihinde anıl kardeşimden teklifi kıramayarak kabul ettim anlaştık beraber balığa gidecektik nasip bu ya denizliden bastım marşa bekle beni izmir diyerek koyuldum yola denizliden tam çıkmıştım ki sarayköy girişinde yaşadığım bir aksilik yüzünden geri dönmek zorunda kaldım :( eeee balığa niyetlenipte yoldan dönmem beni çok rahatsız etti bu arada kayınço ve kaynana istanbula gideceklermiş bizide davet ettiler eee beleş sirke pekmezden tatlıdır dedik kabul ettik vee bekle bizi İ S T A N B U L dedik istanbula gittik bende tutmaya gidemediğim balıklara bakarım arkadaş diyip soluğu akvaryumda aldım ailecek keyifli zaman geçirdik sizlerle de paylaşmak istedik denizin altını sizlerede göstekmek isterim buyrun fotolarla dezizin altı ve oradaki dostlarımız

[Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....]

Taygun KOCABIYIK 13-09-2011 19:10

Tuncay abi gopezlere benzemez ısırır vallaha bak bu köpek balıkları ona göre parmağına eline koluna sahip ol :D

Tuncay GÜNAY 13-09-2011 19:15

Alıntı:

Taygun KOCABIYIK tafarından gönderildi (Mesaj 112506)
Tuncay abi gopezlere benzemez ısırır vallaha bak bu köpek balıkları ona göre parmağına eline koluna sahip ol :D

bende onu ısırım valla köpekbalığı makyak görür sayemde :deli::deli::deli: sadece ısırmam orta parmağımı gözüne sokarım balığın hahaha:D:D:D

Murat ÇAKMAKÇI 13-09-2011 19:21

Tuncayım o balığın dişleri aynı benim dişlere benziyo zavallı çok geviş getiriyordur:D
paylaşım için teşekkürler :helal: kardeşim ALLAH a emenat ol kardeşim
Merakımdan Pirinayla köpek balığını yan yana koyup denemek lazım:confused:

ustam18 14-09-2011 07:09

Tuncay kardeş bu harika görüntüleri bizlerle paylaştığın için teşekkürler.Başlıkta da dediğin gibi kimi tutar kimi bakarda tutulacak balığı tutarsın.ama bu kocaman hav hav balığına da bakmaktan başka bir şey yapamazsın galiba.
Rastgele(illa onuda tutacam dersen)

gonencsenkal 14-09-2011 08:12

Paylaşımınız için teşekkürler gerçekten güzel bir akvaryuma benziyor bizde gezmiş gibi olduk :)

yuksel169 14-09-2011 11:34

Valla çok iyi yapmışsın Tuncay abi.Ben de uzun zamandır istiyorum akvaryuma gitmeyi ama henüz kısmet olmadı.Çok heyecan verici birşey olmalı. Resimler çok güzel, teşekkür ederiz.

kaptankarabulut 14-09-2011 16:34

Vay Tuncay gerçekten harika görüntüler..İnsan giderken yanında bir de olta takımı götürürdü..:D :D :D

Bu güzel paylaşımın için çok teşekkürler kardeşim..

mazhar üzümcü 14-09-2011 18:29

tuncayım çok iyi düşünmüşsün bu görselleri bizimle paylaşacağın rapora dönüştürmeyi emeğine sağlık nicelerine sevgilerimle.

Anıl ÜNALAN 14-09-2011 23:48

Tuncay abi süper görüntüler yaa :) Sinemin heyecanlı bakışlarını ta buradan hissettim :)
Bakarsın bir gün oraya aile olarak gideriz abi ;) ne dersin :)

Saat 21:48.