![]() |
12.09.2011 Çipura Avımız
Önce geçen Cuma kaptanımla beraber avlağımızı bir dolaşalım dedik.Fakat bütün gün aramalarımıza rağmen sadece ufak:) lidaki vardı.Moraller bozuk bir şekilde avımızı sonlandırmıştık.Kaptanım balığın olduğu, fakat havanın neredeyse 0 olduğu için iştahsız olduğu görüşünü savunuyordu.Pazartesi günü tekrar şansımızı denedik bu sefer hava 3-4 hatta bazen daha sertti.Kaptanım bir kez daha haklı çıktı.Fena bir av olmadığı kanaatindeyim.[Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....]
Uploaded with [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....][Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] Uploaded with [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....][Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] Uploaded with [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....]Balık ayıklamakta bence bir sanat.[Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] Uploaded with [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] Bunlar da benim hisseme düşenler.[Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] Uploaded with [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] Daha iyilerinin sizlere denk gelmesi dileklerimle,iyi avlar. |
vay vay vay tamer abi malzeme sağlam valla :D ellerine sağlık iyide biz ne tutacağız şimdi :D bırakmadın kuruttun denizi :D ellerine sağlık
|
tebrikler balıklar altın gibi parlıyor başarılı bir av olmuş sezonumuz inşallah bereketli ve hayırlı olur...
|
Tamer Kardeş maşallah balıklar gümüş gibi parlıyor.Avlarınız bereketli yedikleriniz afiyet olsun.Rastgele.
|
maşallah çok güzel avlar egede avlanmayı özellikle zıpkınla dalmayı hep arzuluyorum bakalım ne zamana kısmet olucak.
|
Tameeer Tamer kuruttun çeşmenin balıklarını..:D :D :D
Neyse sen orada hızını al da kışın ben seni burada kupes izmaritle oyalarım..:D :D Bu işin şakası herkes nasibini alır.Güzel bir paylaşım teşekkür ederim.Afiyet olsunlar.. |
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Saat 13:44. |