![]() |
15 Eylül 2011 Çeşmealtı raporu
Arkadaşlar
Çeşmealtını gopezler basmış herkesin bilgisine, bu küçük ayrıntıyı verdikten sonra av macerasına.İzmir'den ben Hüseyin Abi'm ve Engin saat 12.00 gibi Çeşmealtı'na geldik. Yılmaz Abi'mi de ekibe kattıktan sonra limandan hareket ettik fakat uzun süre ava çıkamadığımızdan teknemizin altı çok kirlenmiş zor yürüyoruz. Hemen limanın ağzından tekrar dönüp Yılmaz Abi'min teknesine çıktık. Böylece bakım zamanının da gelmiş olduğunu anlayıp hareket ettik. İlave 3-5 mamun ve sardalye , yer Uzun Ada beyaz evin önü. Akşam 21.00'a kadar kalmamıza rağmen gopezler kesilmedi ve biz pes edip döndük. Toplu resimler benim hakkıma düşenler ve kaliteli olarak teknede sayacabileğimiz benim yakaladığım birer tane çipura ve lidaki başka da bir şey yok. Yine hayalkırıklığı ama dostlarla olmakta en güzeli herkese selamlar ve rastgelsin... [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] |
Raif abi, maşallah çupurayı kapmışsın.
Lidakide, nerdese çupura olmuş. Çeşmealtından güzel havadisler gelmeye başladı. İnşallah, bu yılı güzel geçiririz. Abi böyle güzel avların devamını dilerim. |
Raif abi günümüzde özelliklede bu yoklukta gopez olsun bizim olsun demek lazım.
Valla ben gopezin vuruşunu bile özledim. Haftalardır İstanbul da İstanbulun simgesi, logosu olmuş İstavrit bile yok. Sizlerde olmasanız balığı rüyalarımızda görecez artık. Ellerine sağlık abi. Bu arada bir üyemiz geçen haftaki bir paylaşımında gopezin mantısının çok güzel olduğunu söylemişti. |
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Bu yoklukta yinede tavalık çıkmış,afiyet olsun.Bu sene noldu böyle anlamadım,seneye hiç balık yok herhalde.Şansın hep yanında olsun.
|
Gayet güzel bir av olmuş,çipura şahane gözüküyor.Tebrik ediyorum,daha iyilerine inşallah.
|
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Raif kardeş az diyorsun ama gene bir tavalık olmuş.Afiyetle ye.inşallah bir sonraki avında umduğun balıkları yakalarsın.Rastgele.
|
Saat 21:53. |