RASTGELSİN AMATÖR BALIKÇILIK FORUMLARI

RASTGELSİN AMATÖR BALIKÇILIK FORUMLARI (http://www.rastgelsin.org/forum.php)
-   DENİZ AVI (TEKNEDEN) (http://www.rastgelsin.org/forumdisplay.php?f=25)
-   -   15 Eylül 2011 Çeşmealtı raporu (http://www.rastgelsin.org/showthread.php?t=9726)

Raif Yelkenci 16-09-2011 20:19

15 Eylül 2011 Çeşmealtı raporu

Arkadaşlar

Çeşmealtını gopezler basmış herkesin bilgisine, bu küçük ayrıntıyı verdikten sonra av macerasına.İzmir'den ben Hüseyin Abi'm ve Engin saat 12.00 gibi Çeşmealtı'na geldik. Yılmaz Abi'mi de ekibe kattıktan sonra limandan hareket ettik fakat uzun süre ava çıkamadığımızdan teknemizin altı çok kirlenmiş zor yürüyoruz. Hemen limanın ağzından tekrar dönüp Yılmaz Abi'min teknesine çıktık. Böylece bakım zamanının da gelmiş olduğunu anlayıp hareket ettik. İlave 3-5 mamun ve sardalye , yer Uzun Ada beyaz evin önü. Akşam 21.00'a kadar kalmamıza rağmen gopezler kesilmedi ve biz pes edip döndük. Toplu resimler benim hakkıma düşenler ve kaliteli olarak teknede sayacabileğimiz benim yakaladığım birer tane çipura ve lidaki başka da bir şey yok.

Yine hayalkırıklığı ama dostlarla olmakta en güzeli herkese selamlar ve rastgelsin...

[Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....]

ibrahimz35 16-09-2011 20:38

Raif abi, maşallah çupurayı kapmışsın.
Lidakide, nerdese çupura olmuş.
Çeşmealtından güzel havadisler gelmeye başladı.
İnşallah, bu yılı güzel geçiririz.
Abi böyle güzel avların devamını dilerim.

Ahmet TARİH 16-09-2011 20:48

Raif abi günümüzde özelliklede bu yoklukta gopez olsun bizim olsun demek lazım.
Valla ben gopezin vuruşunu bile özledim. Haftalardır İstanbul da İstanbulun simgesi, logosu olmuş İstavrit bile yok. Sizlerde olmasanız balığı rüyalarımızda görecez artık.
Ellerine sağlık abi.
Bu arada bir üyemiz geçen haftaki bir paylaşımında gopezin mantısının çok güzel olduğunu söylemişti.

Raif Yelkenci 16-09-2011 21:11

Alıntı:

ibrahimz35 tafarından gönderildi (Mesaj 112707)
Raif abi, maşallah çupurayı kapmışsın.
Lidakide, nerdese çupura olmuş.
Çeşmealtından güzel havadisler gelmeye başladı.
İnşallah, bu yılı güzel geçiririz.
Abi böyle güzel avların devamını dilerim.

İbrahim teşekkürler kardeşim temennilerine bende katılıyorum sezonumuz iyi geçsin bütün yüzler gülsün herkes keyif alsın hoşçakal.

Raif Yelkenci 16-09-2011 21:29

Alıntı:

Ahmet TARİH tafarından gönderildi (Mesaj 112708)
Raif abi günümüzde özelliklede bu yoklukta gopez olsun bizim olsun demek lazım.
Valla ben gopezin vuruşunu bile özledim. Haftalardır İstanbul da İstanbulun simgesi, logosu olmuş İstavrit bile yok. Sizlerde olmasanız balığı rüyalarımızda görecez artık.
Ellerine sağlık abi.
Bu arada bir üyemiz geçen haftaki bir paylaşımında gopezin mantısının çok güzel olduğunu söylemişti.

Ahmet kardeşim doğru söylüyorsun önemli olan balık tutmak hoş zaman geçirmek untmadan bence bu gopez sadece tavası güzel olur diye düşünüyorum sağlıkla kal.

muhabbetci 16-09-2011 22:01

Bu yoklukta yinede tavalık çıkmış,afiyet olsun.Bu sene noldu böyle anlamadım,seneye hiç balık yok herhalde.Şansın hep yanında olsun.

avlar 17-09-2011 10:57

Gayet güzel bir av olmuş,çipura şahane gözüküyor.Tebrik ediyorum,daha iyilerine inşallah.

Raif Yelkenci 17-09-2011 17:31

Alıntı:

muhabbetci tafarından gönderildi (Mesaj 112715)
Bu yoklukta yinede tavalık çıkmış,afiyet olsun.Bu sene noldu böyle anlamadım,seneye hiç balık yok herhalde.Şansın hep yanında olsun.

Önder abi teşekkürler aradığımız kaliteye kasım da ulaşırız zannederim rastgele.

Raif Yelkenci 17-09-2011 17:33

Alıntı:

avlar tafarından gönderildi (Mesaj 112721)
Gayet güzel bir av olmuş,çipura şahane gözüküyor.Tebrik ediyorum,daha iyilerine inşallah.

Teşekkür ederim hepimize denk gelsin hoşça kal.

ustam18 17-09-2011 17:45

Raif kardeş az diyorsun ama gene bir tavalık olmuş.Afiyetle ye.inşallah bir sonraki avında umduğun balıkları yakalarsın.Rastgele.

Saat 21:53.